1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błąd E66

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Czarek Czarnota, Styczeń 21, 2013.

  1. Czarek Czarnota

    Czarek Czarnota Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2013
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, od niedawna jestem posiadaczem konsoli xbox 360. Konsolę kupiłem przerobioną z przeróbką lt3 i teraz chciałem pograć w internecie bo zaczęło mi się nudzić offline i teraz problem... mam ten prawie najnowszy dashboard ale chce aktualizowac do najnowszego i mam problem z błędem E66. Czytałem, ze trzeba to załatwić tak, ze najpirm trzeba robić firmware napędu, z tym, że nie wiem jak to zrobić, potem trzeba na takim napędzie zaktualizować i dopiero wtedy można spowrotem zflashowac. Czy jest jakiś inny, łatwiejszy sposób? Czy przy lt3 pogram sobie na necie w piraty?bo coś czytałem na necie, że nie. Czy jest możliwość uszkodzenia napędu podczas flashowania bądź robienia tego firmware? Robiąc firmware napędu trzeba cos gdzies zgrywać? jesli tak to dobrze by było gdyby ktoś podał linki do jakichś przydatnych dla mnie stron.

    Z góry bardzo dziękuję za każdą pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: Błąd E66

    Zapewne masz pecha, musisz kupic naped do konsoli,lub wgrac oryg fw do,napedu samsung. Sam nie dasz rady

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  4. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Odp: Błąd E66

    Jaka data produkcji i jaki napęd?

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  5. Czarek Czarnota

    Czarek Czarnota Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2013
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hmmm... napęd od samsunga napewno.
    Jak rozumiem, musiałbym kupić orginalny napęd i wtedy dopiero dzięki niemu mógłbym zaktualizowac dashboard, tak? No i czy po takiej operacji już będę mógł nomalnie grać przez internet czy jeszcze jakieś komplikacje.
    Jeśli ktoś by mógł to proszę napisać na moje gg 7420452
     
  6. Czarek Czarnota

    Czarek Czarnota Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2013
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    refresh,
    proszę, niech ktoś pomoże.
     
  7. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    jaka data produkcji? zapewne masz zamieniony napęd musisz mieć fabryczny. I do samsunga jest tylko lt 2.01 . wgraj orginalny ofw jak jest fabryczny.
     
  8. Czarek Czarnota

    Czarek Czarnota Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2013
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    heh, w sumie wlasnie nie wiem jak to sprawdzic ale jak patrzyłem z tyłu konsoli na naklejke to była tam liczba 2005 a jako takiej konkretnej daty produkcji tam nie znalazłem. Mógłbyś mi pomóc z wgraniem orginalnego fw do napędu, a następnie z ponownych flashowaniem napędu?
     
  9. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    w search flash samsung. z 2005r to strach to rozkręcać. kolo gniazda zasilania jest data.
     
  10. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Odp: Błąd E66

    Jak naprawdę taka data to napęd nie jest zamieniony,wystarczy ofw

    Wysłane z mojego GT-S6500D
     
  11. Czarek Czarnota

    Czarek Czarnota Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2013
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czemu strach rozkręcać?
    16 maj 2006
     
  12. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Odp: Błąd E66

    Bo to staroć :-D

    Wysłane z mojego GT-S6500D
     
  13. Czarek Czarnota

    Czarek Czarnota Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2013
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No bez przesady :/ chyba nie wybuchnie :/ chce pograc przez neta i jezeli są komplikacje to staram się coś z tym robić.
     
  14. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
  15. Czarek Czarnota

    Czarek Czarnota Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2013
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A masz może link do poradnika jka wgrać orginalne fw do napedu?
     
  16. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Przecież podałem Ci link do tutoriala, ofw wgrywa się tak samo, po prostu wybierasz inny plik.
     
  17. Czarek Czarnota

    Czarek Czarnota Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2013
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wielkie dzięki za pomoc. Czy byłaby możliwość takiej pomocy na bierząco w razie pojawienia się komplikacji?
     
  18. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    tam jest wszystko opisane.
     
Wczytywanie...

Poleć forum