1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Bład E66

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez maciek66612, Kwiecień 13, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. maciek66612

    maciek66612 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Gdy podłaczyłem konsole do neta zaczeła sciągać sie aktualizacja no wszystko wporzadku ale po chwili wyskoczył mi komunikat z błędem E66 co mam zrobić zeby grać przez neta bo głownie najbardziej mi na tym zależy proszę o szybką pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    naped nie ten?
     
  4. maciek66612

    maciek66612 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jat to zrobić zebym mogl grac przez neta?
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
  6. maciek66612

    maciek66612 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No i jesli sprawdze to co dalej?
     
  7. maciek66612

    maciek66612 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam czerwony kabelek czyli toshiba samsung i co dalej?
     
  8. katido

    katido Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2011
    Posty:
    91
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Pabianice
    data produkcji konsoli?? i czy konsola byla przerabiana??
     
  9. maciek66612

    maciek66612 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  10. katido

    katido Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2011
    Posty:
    91
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Pabianice
    Hmmm prawdopodobnie ktos kiedys wymienienil naped na inny wydaje mi sie ze powinien tam sie znajdowac naped benqu i stad wyskoczyl ci ten blad?!
     
  11. maciek66612

    maciek66612 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no dobrze ale co mam zrobic bo jestem w tej sprawie zielony. cos wgrac czy cos?
     
  12. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Musisz dać komuś kto choć trochę się na tym zna. Bo albo sprawa ponownego sflashowania napędu albo napęd trzeba będzie wymienić

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  13. katido

    katido Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2011
    Posty:
    91
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Pabianice
    Prawdopodobie trzeba naped wymienic lub wgrac przerobke jeszcze raz bo moglo ci skasowac jak podlaczyles sie do live?!
     
  14. maciek66612

    maciek66612 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Znasz kogoś? i jakie koszty?
     
  15. katido

    katido Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2011
    Posty:
    91
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Pabianice
    no forum jest pewlno ludzi co to robi wejdz w dzial uslugi i znajdziesz kogos na bank :D
     
  16. maciek66612

    maciek66612 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  17. Yarkezy

    Yarkezy Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2011
    Posty:
    313
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Piotrków TryBunalski
    mam ten sam problem, też e66 na Samsungu, ale mam pytanie, jeśli podłączyłbym liteona z mojego xboxa do tego, pobrał aktualke zainstalował to czy poszłoby tak ? czy zostaje tylko wgrać OFW na samsunga, update i ponownie lt ?
     
  18. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    735
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    Na czas aktualizacji musisz podłączyć oryginalny napęd.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum