1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błąd E66

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Ceronn113, Maj 23, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Ceronn113

    Ceronn113 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nowogard
    Elo.

    Dzisiaj przy logowaniu do XBL poproszono mnie o aktualizacje.
    Gdy aktualizacja sie zakonczyla konsola sie zresetowala po czym wyskoczyl błąd:
    " Błąd Systemu ( w roznych jezykach ) a na samym dole ekranu " E66" .
    Swiecila sie takze jedna czerwona dioda.

    Wylaczylem konsole poczym znow wlaczylem i normalnie sie konsola wlaczyla bez zadnych problemow, ale nadal wola o aktualizacje przy logowaniu.

    jeszcze chce powiedziec ze mam przerobiona konsole na 1.6 lub 1.61

    W czym jest problem?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adwert

    adwert Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Problem jest w tym ze masz przerobiony napęd.
    Nie aktualizuj dasha bo nawet jak ci sie uda, to ci usunie przeróbkę i będą działały tylko oryginały.

    Ps jaki masz napęd? czy robiony był spoof?
     
  4. Ceronn113

    Ceronn113 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nowogard
    Naped mam Samsung.
    Spoof to o ile dobrze wiem to podmiana na inny naped, ta? jak tak to NIE, Nie robilem takieego czegos ;)
     
  5. adwert

    adwert Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Skoro masz samsunga, i nie masz spoofa, to jedyny problem tkwi w tym ze masz przerobiony napęd.
     
  6. Ceronn113

    Ceronn113 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nowogard
    Rozumiem. Wiec na chwile obecna nie mam szans pograc sobie Online?

    A gdy przerobie konsole na najnoszego Ixtreme tzn. LT+ ?
     
  7. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Nie wgrywaj tego dasha z XBL bo stracisz FW i tylko oryginały będą działać i będziesz musiał na nowo przerabiać. Weź znajdź na necie dash 12625 i wgraj sobie go przez pendriva.

    Edit: To nie jest wina przeróbki tylko po prostu dash źle się wgrał i wyskoczył e66 tak myślę.
     
  8. darmon

    darmon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    628
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  9. maker3

    maker3 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    725
    Polubienia:
    72
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Wgraj oryginał do napędu, potem nowego dasha, a na końcu LT
     
  10. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Ale po jakiego grzyba on ma wgrywać dasha 13146 skoro można jeszcze grać na 12625. No chyba, że ujmie sobie wgrać nowy FW albo ma kasę na wgranie to jego wybór.
     
  11. Ceronn113

    Ceronn113 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nowogard
    Posiadam juz dawno wgranego dasha 12625 i nie mozna na nim juz grac bo wyskakuje przy logowaniu aktualizacja.
     
  12. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    No jeśli chcesz grać online to chyba nie ma wyjścia musisz wgrać nowy dash tylko, że stracisz przerobiony FW i wgra ci się oryginalny.
     
  13. Ceronn113

    Ceronn113 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nowogard
    w takim razie odpuszcze sobie narazie gre przez internet bo za duzo bym stracil.

    Pewnie za jakis czas znajda jakis sposob na to :)
     
  14. Ceronn113

    Ceronn113 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nowogard
    ~~REFRESH~~


    Czy jest juz moze dostepny jakis sposob w moim przypadku zebym mogl grac przez XBL I nIE stracic przerobki???
     
  15. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    jaka jest data produkcji twojej konsoli?
     
  16. Ceronn113

    Ceronn113 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nowogard
    2006-10-12

    Swoje lata juz ma :)
     
  17. Ceronn113

    Ceronn113 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nowogard
    Dawno nie bylem na forum... I czy jest juz sposob na to? Czy jest juz nowa przerobka?
     
  18. krzysiek058

    krzysiek058 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2009
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie ma nowej przeróbki. jeszcze

    Sent from my GT540 using Tapatalk
     
  19. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12089
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Sposobu na to nie będzie, bo to wymusza aktualizacja, jedynie co będziesz mógł to na nowo flash z nowym ixtreme.
     
  20. multivac

    multivac Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 7, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam.
    Nie che zakladac nowego tematu bo dotyczy bledu E66.
    Zakupilem wlasnie dwie nowe gry F11 i Battlefield 3 LE i moj sprzet cche aktualizacji,jak klikne na TAK to idzie jakies 75% a tem wywala blad.
    Nie mam zielonego pojecia co robic,jak bym mieszkal w Polsce to bym poszedl z tym gdzie i tyle,ale mieszkam w Szwecji i nie chce by mi tu grzebali.

    Jakies porady... na konsoli jest dash 12625,probowalem nawet przez uzb aktualizowac do 13146 ale tez wywala blad.
    Dodam,ze gry sa orginalne.

    Pozdrawiam
     
  21. Yony_master

    Yony_master Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witaj.
    Tak jak wcześniej napisano aby wgrać nowy dash musisz wgrać oryginalny firmware do napędu następnie zaktualizować konsole do dowolnego doshu poza tym najnowszym o numerku chyba 14699 bo ten blokuje nowe gry z XGD3 i potem wgrać flash LT 2.0 lub jeszcze najnowszy i sprawa załatwiona innej opcji nie ma.
    Właśnie robiłem z taką konsola(2006 rok Samsung ms28) jakieś 3-4 dni temu po szybkiej aktualizacji wyskakuje 1 czerwona dioda i błąd E66 po wgraniu oryginalnego firmwaru do napędu ruszyło z kopyta :)
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum