1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błąd E66

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez zysiak, Kwiecień 2, 2012.

  1. zysiak

    zysiak Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 3, 2008
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Wgrałem Lt 3.0 do Liteon Dg-16d2s 74850c i wyskoczył mi błąd e66, dashboard w konsoli to 2.0.7371.0, a FW LT jaki wgrywałem to 0251-v3.0. Można ten błąd jakos usunąć ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    Wgraj ofw dla 78450, aktualizuj dasha i wtedy wgraj lt 3.0

    Wysłane z mojej XPERII Neo V za pomocą Tapatalk.
     
  4. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    czlowieku po co lt

    rób jtag bedziesz grał z dysku bez płyt olej napęd
     
  5. zysiak

    zysiak Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 3, 2008
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dziękuje za pomoc ! Wróciłem do starego FW i jest okej jak teraz zaktualizowac dashboard ? Skąd go wziąć ?
     
  6. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  7. zysiak

    zysiak Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 3, 2008
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak wgram najnowszy dash ze strony microsoftu nie będzie problemu z wgraniem lt 3.0 ?
    opeael2 nie mam hdd w tym xboxie :|
     
  8. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    po co ci hdd

    mozesz grac wtedy z usb

    jak nie chcesz robić jtag to odezwij sie do mnie na gadu dobijemy jakiegos targu
     
  9. zysiak

    zysiak Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 3, 2008
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak czy inaczej musze położyć kase albo na pendrive albo hdd ;| a tu sam zrobię co chce i od czasu do czasu kupie sobie płytkę i nagram.
     
  10. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    sluchaj jak chcesz grać z płyt to odezwij sie do mnie na gg....moze jakaś wymiana konsolkami??
     
  11. zysiak

    zysiak Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 3, 2008
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Konosla nie jest moja :D
     
  12. zysiak

    zysiak Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 3, 2008
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Więc dashboard jest teraz 14719 czy dalej moge wgrać LT 0251-v3.0 ?
     
  13. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    Tak, mozesz.

    Wysłane z mojej XPERII Neo V za pomocą Tapatalk.
     
  14. zysiak

    zysiak Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 3, 2008
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dziękuję bardzo za pomoc wszystko poszło dobrze :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum