1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błąd e66

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Pitek93, Lipiec 23, 2009.

  1. Pitek93

    Pitek93 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Konin
    Dziwna sprawa ponieważ dzisiaj włączyłem konsole wyskoczył mi błąd E66 pisało żebym skontaktował się z serwisem xbox blablabla...:eek: A gdy zresetowałem pare razy konsolę było normalnie czym to mogło być spowodowane i czy się nie powtórzy chyba nie?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. GrzesiekMp4

    GrzesiekMp4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 25, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Powtórzy i konsola zdechnie.
     
  4. xboxik

    xboxik Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2009
    Posty:
    244
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Cooo?
    E66: DVD Drive Error: DVD model, or version does not match that of the version expected by the dashboard. OR the firmware version on the drive is older then the firmware version expected by the dashboard. Make sure the DVD drive is of the same version originally included with the console and that it is using either the original firmware included with the console or newer.
    Masz sflahowany naped zapewne ;).
     
  5. Pitek93

    Pitek93 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Konin
    No tak mam a w czym problem?:) wiecie pisze dużo tutaj bo tak zabardzo się nie znam więc ucze się dużo z tego forum ;]
     
  6. Pitek93

    Pitek93 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Konin
    Na czym polega ten błąd
     
  7. Mateo90

    Mateo90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    374
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Z tego co mi wiadomo to musisz jeszcze raz wgrać Flasha do napędu:)
    Tak się dzieje jak jest źle wgrany Flash
     
  8. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Tak trudno poszukać? LINK

    Niby po angielsku ale wszystko jest wytłumaczone
     
Wczytywanie...

Poleć forum