1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błąd e68

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez shun, Czerwiec 10, 2011.

  1. shun

    shun Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 27, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zakupiłem Xboxa 360 przerobionego z dyskiem 20 w obudowie i podczas włączania xboxa wyskakuje mi błąd e68 jak jest dysk podpięty natomiast wszystko działa jak dysku nie ma.
    Co mam zrobić żeby ten błąd nie pokazywał się przy włączaniu z dyskiem?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Wyjac dysk, bo jest uszkodzony.
     
  4. shun

    shun Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 27, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dobrze ale ja chce używać dysku, jak jest uszkodzony i jak to naprawić?
     
  5. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    dyskow sie nie naprawia. to bez sensu. wsadz go do kompa i zobacz co jest grane. tyle ze blad
    e68 to problem z napieciem
    e69 to problem z dyskiem
     
  6. kajoj53

    kajoj53 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Polecam sprawdzenie czy twoja przeróbka nie pobiera więcej prądu niż może znieść zasilacz.
     
Wczytywanie...

Poleć forum