1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

błąd e71

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez CaZa, Grudzień 19, 2010.

  1. CaZa

    CaZa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    niedawno przerobiłem Xa Elite, po czym zrobiłem aktualizację do najnowszego dasha 2.0.12611.0 z 1.11.2010. Teraz gdy uruchomię konsolę z pendrivem podpiętym wyskakuje mi komunikat o błędzie E71, gdzieś znalazłem info że to błąd aktualizacji. Moje pytanie jest takie: jak się tego pozbyć?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Wyjmij pendka.
     
  4. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Wyjmij pendriva.
    Taki blad czesto sie zdaza. Nie ma sie czym przejmowac.
     
  5. CaZa

    CaZa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Do tego aby pena odłączyć doszedłem od razu sam :p ale chodzi mi aby na stałe. Czekać na nowszego dasha czy coś? bo to chyba błąd aktualizacji? Poza tym wszystko działa git.
     
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    usun aktualizacje z pena. a wgrala sie? jak nie to podlacz pena do wlaczonej konsoli, wtedy sie zrobi aktualizacja.
     
  7. CaZa

    CaZa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    dash się zainstalował dobrze (chyba - przynajmniej działa) dopiero po resecie wyskoczył ten błąd, i za każdym razem gdy pen jest podpięty. Ale mówicie że to się to często zdarza? czyli się nie przejmować?
     
  8. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Jeśli już musisz mieć go wpiętego usuń z niego aktualizację. Już błąd nie powinien wyskoczyć.
     
Wczytywanie...

Poleć forum