1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błąd E71

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez sid333, Kwiecień 23, 2011.

  1. sid333

    sid333 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    192
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdzieś
    Jak można naprawić błąd E71?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jax9000

    Jax9000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2011
    Posty:
    328
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zielona Góra
    Instalowałeś jakiś dash board ostatnio, aktualizacji itd? Jak nie masz przeróbki to dzwoń do wujka Billa.
     
  4. Grzib

    Grzib Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2010
    Posty:
    298
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Górny Ślonsk
    chyba musisz przywrocic domyslne ustawienia konsoli... jak wlaczas Xboxa przytrzymaj guziczek Y lub SYNC (ten od wykrywania pada)
     
  5. Bobeusz23

    Bobeusz23 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam ten sam problem, zrobilem tak jak powiedziales i dalej nic , dalej gry mi sie wcinaja
     
  6. Bobeusz23

    Bobeusz23 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    co jest nadziwniejsze , dziwnie zaczal chodzic dvd raz ladnie czyta , a raz ma problemy z rozpoznaniem plyty, po czym wylacze i po chwili wlacze i czyta normalnie. Czy ktos wie o co chodzi?
     
  7. batman17

    batman17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    186
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    hmm dziwne. Mi też wyskoczył ostatnio przy instalacji nowego dasha lecz przy restarcie wszystko wróciło do normy.
     
Wczytywanie...

Poleć forum