1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błąd E73 - co zrobić?

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez EasyMan, Styczeń 1, 2009.

  1. EasyMan

    EasyMan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2008
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.Zakupiłem ostatnio konsole używaną na allegro od gościa wersja premium 5 miesięczna.Uruchomiłem ją pierwszy raz wszystko śmiga poszedłem zgrałem najnowszego dashboarda na pendriva i zaktualizwoałem konsole, wszystko grało.Wieczorem ponownie uruchamiam konsole i wyskakuje jedno czerwona lampka i na ekranie pojawia się błąd E 73 wiem co oznacze ten błąd , ze cos jest nie tak z wejściem na kabel sieciowy lub karta sieciowa jest spalona, ale to drógie odpada bo nic nie czuć ani nie słychać wszystko działa normalnie.Co dziwne gdy odłącze kabel HDMi i zostawie konsole z włożonym zasilaczem i ją uruchomie to nie ma żadnego błedu, dopiero gdy znów włoże pod HDMi to pokazuje sie automatycznie błąd.Może to nie jest jeszcze najgorsze i da się to jakoś sprawnie łatwo naprawić,co mam w tej sytuacji zrobić mam jeszcze kabel composite czy jakoś tak ale z nim to już w ogóle jak podłacze do TV to nie widzi konsoli jakby.:confused:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Próbowałeś podłączyć pod inny telewizor?
     
  4. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  5. EasyMan

    EasyMan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2008
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie próbowałem ale przed chwila podłaczyłem to normalna przejsciówka composite i był ekran ale ten sam bład.Automatycznie jak wsadze coś do telewizora to wyskakuje bład.To nie może być wina tv widomo...
     
  6. papux

    papux Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2008
    Posty:
    371
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    nie no nie sugeruj szanowny kolego opalarki. To narzędzie jest dobre na budowie albo w rzeźni.
    Trzeba przelutować GPU lub ANA/HANA

    Dzwoń po serwis.
     
  7. S3Bols

    S3Bols Guest

    opalarką lol, daj do serwisu
     
  8. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Jak się nie ma pojęcia to opalarka lol, jest to krótkotrwała pomoc, ale dla osób, które przerobiły konsole i chcą wysłać do serwisu MS konsolę z oryginalnym FW zbawienny. Sprawdzałem u siebie i działa.
     
  9. EasyMan

    EasyMan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2008
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jak nie mam gwarancji już? Ile kosztuje ich kurier?
     
  10. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Podawali na forum 300-500 złotych, ale podobno ceny przesadzone. Może 100 góra 200 :) Zobacz ile kosztuje kurier do Czech, bo tam wysyłają najprawdopodobniej konsolkę :).
    Offtopic~
     
Wczytywanie...

Poleć forum