1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błąd E76 po wymianie CHipa

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez caroliscool, Styczeń 22, 2013.

  1. caroliscool

    caroliscool Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, mam wielki problem. Niedawno zrobilem RGH u MSFormata. Po 2 dniach niestety wystąpił błąd E76. Wysłałem konsole spowrotem do MSFormata. On wymienił chip (dwukrotnie) Ethernet. Niestety dalej pojawia się błąd E76. Czy ma ktoś jakiś pomysł co może być dalaj usterką? MSFOrmat nie ma pojęcia co to może być. Moja konsola to Jasper. CHodz może znalazłby się ktoś kto by podjął się naprawy?
    Pozdrawiam i liczę na odpowiedzi :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    może być ,że się może tego nie da zrobić. Ale fachowców na forum nie brakuje:)
     
  4. caroliscool

    caroliscool Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Liczyłem na troche inną odpowiedź. Szkoda mi tego Xboxa bo juz zainwestowalem w RGH. Chciałbym dostać jakąś konkretną odpowiedź...
     
  5. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    jak to się nie da zrobić ;) musi się dać. Kwestia kosztów
     
  6. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    to masz chetnego na powalczenie z tym:)
     
  7. slashg

    slashg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    194
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ja na E76 wymieniłem 3x ics'a, nic nie pomagało. Dopiero reballing mostka pomógł.
     
  8. Sowa

    Sowa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    439
    Polubienia:
    83
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tarnów
    wszystko jest do zrobienia.....

    Tak to jest jak serwisant robi coś patrząc na 'stereotyp' błędu. Błąd sieci, wymieni układ, nie działa, wiec pewnie nei da sie naprawić...

    E76 pojawia się zawsze odrazu po włączeniu konsoli, czy czasem pochodzi, zwiesi sie itp? Układ ICS czy broadcom?
     
Wczytywanie...

Poleć forum