1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

błąd e82

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez freshx, Czerwiec 25, 2011.

  1. freshx

    freshx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich, borykam się z dość słynnym błędem e82 [czerwona dioda po środku] i szukam porady co mogę zrobić bo mam wydanie slim z 4gb ale i wyjmowalny 250gb i nim poruszałem i nic to niedało.. a samego xboxa kupiłem ze 3 tygodnie temu. z góry dzięki za pomoc...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    Dzwoń do MS skoro poruszanie dyskiem nic nie daje.
     
  4. freshx

    freshx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tylko nie znam numeru do nich i konsole trzeba mieć zarejestrowaną na ich stronie niby, a ja akurat jej nie zarejestrowałem i nie wiem jak to zrobić bo sam zielony jestem.
     
  5. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
  6. freshx

    freshx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Muszę rejestrować konsole czy od razu do nich pisać mam? bo sam już nie wiem i czy po polsku mogę bo mój angielski jest cienki.
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Blad sie pojawil sam? Konsola bez dysku dziala?

    Sent from my GT-i9100 using Tapatalk
     
  8. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    471
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    najpierw rejestrujesz konsole, a następnie dajesz zgłoś konsole do naprawy , wybierasz rodzaj uszkodzenia i opisujesz go PO POLSKU ;)
     
  9. freshx

    freshx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    !-=DEXTER=-@ bez dysku też nie działa i problem pojawił się sam z niczego, przez parę dni nie grałem i tylko dziś odpaliłem mw 2 przed nim też się to pokazało ale później już nic nie dawało rady..

    topic@ no to będę musiał napisać do MS, a w ogóle jak wygląda wysyłka konsoli, ile będę musiał wpłacić za wysyłkę itp?
     
  10. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    471
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    ty nie płacisz za wysyłke.. przyjeżdża kurier i bierze
     
  11. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    Nic nie płacisz kurier przyjeżdża zabiera i potem przywozi wszystko na koszt MS to nie te czasy że do czech karzą wysyłać .
     
  12. freshx

    freshx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy będę musiał zapakować jakoś xboxa i czy normalnie daje im go i przywiozą tam i później oddają?
     
  13. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    471
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    no pakujesz go samego bez akcesoriów do pudełka
     
  14. freshx

    freshx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    od xboxa czy jakie bądź pudło i czy dysk który mam tam to zostawić go czy też wyjąć? bo naprawdę zielony jestem w tym. i jeszcze raz dziękuje wam że wypowiadacie się w tym temacie i zapewne komuś innemu też się to przyda :)
     
  15. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    471
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    no w kartonie od xbox-a i dysk wyjmij bo to raczej nie jest jego wina;)
     
  16. freshx

    freshx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a na pudle napisać mam adres itp? czy już będą go znać po rejestracji? [ to już raczej ostatnie pytanie :p ].
     
  17. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    musisz napisac adres. bo poczta/kurier musi znac adres do ewentualnego zwrotu. tzn adres nadawcy.
     
  18. freshx

    freshx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a no i ostatnie, czy jak już mam wysłać to oni podjadą kurierem pod mój dom czy ja muszę się pofatygować i szukać ich punktu czy coś takiego? [ mieszkam w niedużym mieście o nazwie Wodzisław Śląski i trudno tu znaleźć co kolwiek..].
     
  19. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    471
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    kurier przyjeżdża do ciebie
     
  20. freshx

    freshx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeszcze jeden mały problem mam, bo mieszkam jak już mówiłem w Wodzisławiu Śląskim i nie ma tam województwa Śląskiego tylko jakieś katowice itp. pomoże mi ktoś, które mam wybrać bo sam nie wiem.
     
  21. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Człowieku co Ty bredzisz ? Co znaczy "nie ma tam województwa Śląskiego" ?
    Przecież Wodzisławiu Śląski leży w województwie śląskim, sam nigdy tam nie byłem ale wystarczy spojrzeć na mapę. Nawet nie wiesz w jakim województwie mieszkasz ? no bez przesady...
     
Wczytywanie...

Poleć forum