1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błąd fifa 15

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez grubykamil, Wrzesień 22, 2014.

  1. grubykamil

    grubykamil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2014
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    WITAM. ŚIĄGNĄŁĘM OSTATNIO GRE FIFA 15 W WERSJI RGH-JTAG

    WYMODEROWANO + WARN

    PROBLEM W TYM ŻE JAK WRZUCĘ TO NA HDD I PRÓBUJĘ JĄ ODPALIĆ TO NIE TRYBI! WYSKAKUJE ŻEBY JĄ POBRAĆ JESZCZE RAZ! MA KTOŚ JAKIEŚ POMYSŁY CO MOŻE BYĆ NIE TAK?Z GÓRY DZIĘKÓWA ZA POMOC!POZDRO

    Info orso// Zakaz wklejania linków, nie pisz z CAPSLOCKiem. WARN

     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kizo

    Kizo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2014
    Posty:
    393
    Polubienia:
    146
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zary, Poland
    Jaka wersja dasha?
     
  4. grubykamil

    grubykamil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2014
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    2.0.16202.0
    No i co teraz? Na tej wersji nie poleci czy jak? Dziekowa! ☺
     
  5. Kizo

    Kizo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2014
    Posty:
    393
    Polubienia:
    146
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zary, Poland
  6. grubykamil

    grubykamil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2014
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzieki bardzo kolego zajme sie tym po pracy! Pozdrawiam ☺
     
  7. witek2000

    witek2000 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 8, 2014
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam

    Mam ten sam problem co grubykamil.... dash zaktualizowany do najnowszej wersi, ale gdy próbuje właczyć fifke to wyskakuje komunikat : błąd gry, pobierz gre ponownie.... pomoże ktoś ? :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum