1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błąd FIFY 13 w agbx

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Bartek1, Październik 5, 2012.

  1. Bartek1

    Bartek1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2012
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bolesławiec
    Pobrałem fifę z torrentów i w agbx wygląda to tak. Nagrałem grę iHasem oczywiście, pod LT 3.0, ale wyskakuje tylko w konsoli "Otwórz Napęd".
    Screen z agbx:
    http://imageshack.us/photo/my-images/404/123pqn.jpg/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ILCZYN

    ILCZYN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bolesławiec
    Mam taki sam problem, proszę o pomoc!
     
  4. woju1985

    woju1985 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 26, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miałem to samo. Jeżeli abgx przerobi do końca to spokojnie nagrywaj, nie patzr na to. Mi chodzi. Jednak polecam PES 2013 fifa jest bllleeeeee:)
     
  5. Bartek1

    Bartek1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2012
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bolesławiec
    Ale nagrałem i nie czyta mi płyty!
     
  6. woju1985

    woju1985 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 26, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To nie pozostaje Ci nic innego jak ściągnąc inny *******. Daj mail wysle ci w 100% sprawdzony
     
  7. ILCZYN

    ILCZYN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bolesławiec
    Ten twój ******* jest po polsku?
    Jak tak to podeślij mi na PW :)
     
  8. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    sciagnij inny obraz na tnttorrent.info sciagnij SRT wersje smiga bez problemu na Lt 2.0
     
  9. ILCZYN

    ILCZYN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bolesławiec
    Wrzuciłem wszystkie ******** z tnt i żaden nie działa :/
     
  10. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28107
    Polubienia:
    3214
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر

    Alert Nie dubluj tematów

     
Wczytywanie...

Poleć forum