1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błąd gry-cos MW3

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez djcris, Wrzesień 13, 2012.

  1. djcris

    djcris Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam nagrałem Coda MW3 na płytkę Verbatim, ihasem, i na poczatku pierwszej misji wyskakuje komunikat "błąd gry" wyczyść szmatką płytę lub uruchom ponownie konsole, wszystkie gry działają tylko nie ta, wyczyściłem pamięć masową, ma ktoś jakieś pomysły?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    A na dysk sie zgrywa?uszkodzone iso lub sie nagralo
     
  4. djcris

    djcris Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nie mam dysku aby sprawdzić;/
     
  5. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
  6. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Albo coś było na płycie jak się nagrywało. Miałem taki przypadek kiedyś z stary callem:)
     
  7. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Albo laser

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  8. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Nagraj to jeszcze raz i zrób weryfikację. Też tak miałem w MW3 i zwias na pierwszej misji podczas sekwencji wideo.
     
    1 osoba to lubi.
  9. djcris

    djcris Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Chłopaki kupiłem tę nagrywarkę w tamtym tygodniu, inne gry normalnie nagrywa, zrobiłem weryfikacje tej płyty od razu po nagraniu niby było wszystko ok. Myślicie abym spróbował raz jeszcze nagrać?
     
Wczytywanie...

Poleć forum