1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błąd Gry help

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez folcik, Styczeń 18, 2013.

  1. folcik

    folcik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam pobralem gre wypalilem pierwsze przez imgburn i pojawil sie problem, po chwili wyskakuje blad gry i pisze zebym przetarl plyte szmatka probowalem kilka razy odpalic i za kazdym razem gry sie laduje walka (fihg night chempion) wyskakuje blad czasem wczesniej. Wypalilem 2 plytke przez clona i to samo.
    Co zrobic i od czego sie tak dzieje?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. nexus132

    nexus132 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2012
    Posty:
    49
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  4. folcik

    folcik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie nagrywarka z laptopa samsung
     
  5. nexus132

    nexus132 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2012
    Posty:
    49
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    no to może być to wina nagrywarki
     
  6. folcik

    folcik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale dziwne bo dwa rozne programy gra niby idzie a za chwile blad wyskakuje ;/
     
  7. Shelby96

    Shelby96 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 14, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To jest wina nagrywarki ponieważ nie jest IHAS. Mam ten sam problem ponieważ posiadam laptopa i nie znam nagrywarek zewnętrznych z IHAS dlatego utworzyłem też post ;). Ale jest na to sposób też.. Zainstaluj grę na dysku po czym włóz na jakikolwiek pendrive muzykę włóz do xbox'a potem przed włączeniem gry poprzez przycisk środkowy na padzie włącz muzykę następnie włącz grę gdy pojawi się główne menu wyłącz muzykę i tyle gra będzie śmigać ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum