1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błąd gry xbox360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez HardcoreCombo, Lipiec 21, 2015.

  1. HardcoreCombo

    HardcoreCombo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2015
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam, 4 miesiące temu kupiłem sobie gta v na xboxa 360, przez te 4 miesiące w tą gre normalnie grałem ale od przedwczoraj mam problem... Wchodze do gry, niby jest ok ładuje się i pochodzę pare minut postacią i nagle wywala mnie z gry wyświetlając komunikat:

    Błąd gry

    Nie można uruchomić gry. Pobierz ją ponowie.

    No i tak zrobiłem... pobrałem ponownie ale nadal mam ten sam błąd. jak to naprawić ?


    PS:mam wersje cyfrową tej gry.
     
    Ostatnia edycja: Lipiec 21, 2015
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    473
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jeśli to wersja cyfrowa to może być błąd live , możesz jeszcze wyczyścić pamięć podręczną i zobaczyć czy zadziała.
     
  4. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12070
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Według mnie dysk się sypie. Zainstaluj grę na pendrive i zobaczysz co z tego wyjdzie
     
  5. HardcoreCombo

    HardcoreCombo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2015
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna


    Akuratnie mam tą gre zainstalowaną na pendrive bo mam za mało miejsca w dysku.
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12070
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Instalowales na hdd i na pendrive i jest ten sam objaw? Jesli nie to zmien nośnik z usb na hdd
     
  7. LEPEKe

    LEPEKe Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2015
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miałem podobnie, usuń folder od GTA V z content na dysku wewnętrznym czy gdzie ty go tam masz, z dysku zewnętrznego usuń folder od gta v, wyłącz włącz konsole, następnie nagraj wszystko z instrukcją których na forum jest pełno, a na koniec jak by były błędy przeczyść cache.

    @Oczywiście RGH ? Ta ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum