1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Blad gry

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Romejro, Luty 27, 2014.

  1. Romejro

    Romejro Banned

    Dołączył:
    Luty 16, 2014
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam zaczol mi sie pojawiac co jakis czas blad gry podczas grania w gta iv co moze byc przyczyna ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. x333x

    x333x Banned

    Dołączył:
    Listopad 2, 2013
    Posty:
    140
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock City
    możesz jakoś zdefiniować ten błąd czy to jest jakiś komunikat?
     
  4. Talibrr

    Talibrr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2013
    Posty:
    401
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jaki błąd? Tutaj nikt raczej nie posiada kryształowej kuli, żeby odgadnąć Twój problem...

    Wysłane z mojego Full AOSP on Rk29sdk przy użyciu Tapatalka
     
  5. Romejro

    Romejro Banned

    Dołączył:
    Luty 16, 2014
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    No blad gry taki komunikat mi wyskakuje podczas gry
     
  6. Talibrr

    Talibrr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2013
    Posty:
    401
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    A co się dzieje po błędzie? Konsola przerobiona? Gra nagrana/oryginalna? Może więcej informacji.

    Wysłane z mojego Full AOSP on Rk29sdk przy użyciu Tapatalka
     
  7. Romejro

    Romejro Banned

    Dołączył:
    Luty 16, 2014
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Po bledzie wywala do dasha konsola przerobiona tak gra nagrana
     
  8. x333x

    x333x Banned

    Dołączył:
    Listopad 2, 2013
    Posty:
    140
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock City
    może w tym tkwi cały błąd
     
  9. Talibrr

    Talibrr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2013
    Posty:
    401
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Wcześniej problem się pojawiał? Może kopia źle wypalona

    Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka
     
  10. Romejro

    Romejro Banned

    Dołączył:
    Luty 16, 2014
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Na poczatku jak nagralem to nie dopiero po paru godzinach gry
     
  11. Talibrr

    Talibrr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2013
    Posty:
    401
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Kopia nagrana IHAS'em? Jeśli nie to najprawdopodobniej w tym tkwi przyczyna.

    Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka
     
  12. Romejro

    Romejro Banned

    Dołączył:
    Luty 16, 2014
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nagrana iHasem 124b
     
  13. Talibrr

    Talibrr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2013
    Posty:
    401
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płyta nagrana w całości czy nie? Jeśli w całości to zainstaluj na dysku.

    Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka
     
  14. Romejro

    Romejro Banned

    Dołączył:
    Luty 16, 2014
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tak w calosci. No wlasnie nie mam dysku :/
     
  15. Talibrr

    Talibrr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2013
    Posty:
    401
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Na pendrivie spróbuj

    Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka
     
  16. Romejro

    Romejro Banned

    Dołączył:
    Luty 16, 2014
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ok sprubuje dzieki :)
     
  17. trebol91

    trebol91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    451
    Polubienia:
    74
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna



    ogólnie co ma ihas do gry gta IV? To jest gra xgd2 wiec kazda zwykłą nagrywarka można nagrywac





    Wysłane z telefonu przez Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum