1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błąd - imageburn

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez nobad, Maj 12, 2010.

  1. nobad

    nobad Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Podczas nagrywania gier na verbatimach za pomocą imgburn podczas weryfikacji wyskakuje mi taki błąd:
    [​IMG]

    I to mi się już zdarzyło 2x. Niby gra dziale ale czy później mogą wyskakiwać jakieś błędy tzn że gra przestanie działać czy się tym w ogóle nie przejmować.

    @Edit

    Sory jedna gra tak nagrana działa, druga nie. Co jest tego powodem. Podczas nagrywania nic nie robiłem na kompie..
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dzikoos

    Dzikoos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2009
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja mam podobnie i/o error :/ zmarnowalem kilka plytek imgburn wywala ten error zawsze u mnie pod koniec weryfikacji. Postanowilem nagrac clonecd gra sie nagrala w 100% wlozylem do X360 gra sie odziwo zainstalowala na dysku bez problemow. Nastepnie postanowilem zrobic weryfikacje imgburnem to wywala blad pod koniec weryfikacji ale gra dziala bez problemow jak narazie. Wydaje mi sie ze jest to jednak wina nagrywarki.
     
  4. nobad

    nobad Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dziwne troche.. Bo gdy nagrywałem dragon balla wyskoczyło mi takie coś a gra działa, tutaj nie :/ A gdy natomiast nagrywałem Fable 2 wszystko było w porządku.
     
  5. nobad

    nobad Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A co jest lepsze imgburn czy nero do nagrywania ?
     
  6. Dzikoos

    Dzikoos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2009
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    imgburn! ew. clonecd
     
Wczytywanie...

Poleć forum