1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błąd IMG Burn Battlefield 3!

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez FoX94, Listopad 5, 2011.

  1. FoX94

    FoX94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 10, 2011
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam!

    Nagrywałem Battlefield'a 3,poszło na niego 2 płyty verbatim 8,5 gb,za każdym razem wyskakiwał błąd.Płyty poszły w błoto.Robiłem wszystko jak na [TuT] w artykułach.Nagrywałem nagrywarką Samsunga z prędkością 2.4.
    Pierwszy błąd z anulowałem i tak samo następny.Nagrywanie się zatrzymało i nagrało się ok 4 gb.Obrazu nie mogłem przepuścić przez ABGX ponieważ go nie wykrywał (były zapiski na żółtym tle).Po zabiegu w Burnie był dzwięk albo sorry albo no już nie pamiętam.Jak nagrać tą kupe stuffu bo kolega mi spokoju nie da.

    Pozdrawiam!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mdp029

    mdp029 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    Gdy ja nagrywałem Battlefield'a 3 to mi żaden błąd nie wyskoczył i się nagrało do końca, więc nie wiem skąd wy bierzecie te błędy ; )
     
  4. lubieplacki

    lubieplacki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    207
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A powiedz mi czy w tym samym momencie Ci wywala te błędy?
     
  5. FoX94

    FoX94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 10, 2011
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    pierwszy był jak wolne było 4.98 a następny gdy było wolne 5.07
     
  6. lubieplacki

    lubieplacki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    207
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    No to tak najpierw ściągnij inną kopię ja tak mialem przy forzie uwalałem płyte za płytą. Dwa wypal na verbatimie jeżeli przy innej kopii bedzie to samo wina palnika
     
  7. FoX94

    FoX94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 10, 2011
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    BF 3 jestg w XGD 3 prawda?
     
  8. lubieplacki

    lubieplacki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    207
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  9. skrzydel5

    skrzydel5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bytom
    CloneCD i jazda. Nagraj za pomocą tego programu
     
  10. lubieplacki

    lubieplacki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    207
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Co to za mit się utarł żeby tylko clonem nagrywać? Ja wypalam każdą płytkę img i jest ok. Jeżeli ma uszkodzone iso to nawet ten program nie pomoże.
     
  11. FoX94

    FoX94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 10, 2011
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Spróbuje za pomocą CloneCD.Jeżeli dostanę w swoje ręce verbatimę to myśle ,że wkońcu to wejdzie.Lepiej poczekać parę miechów na 100% poprawną wersję BF'a 3?
     
  12. lubieplacki

    lubieplacki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    207
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jeżeli wypalałeś do tej pory imgburnem i nie było problemów to nie ma co zmieniać programu. Ta wersja która jest w sieci bf3 jest poprawna po prostu ściągnij z innego źródła ja tak samo z forzą miałem też nie szło stawało na 50% ściągnąłem skądinąd i działa. I xdg3 polecam na verbatimach inne płyty średnio sobie radzą z tym formatem
     
  13. mdp029

    mdp029 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    lubieplacki, mitem sa te wasze vermatimki smieszne, nigdy jej nie kupilem bo emteci sa tansze i nigdy gra mi sie nie zepsula. wiec niech kazdy robi jak chce
     
  14. Nafta-Katowice

    Nafta-Katowice Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2008
    Posty:
    669
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Katowice, Poland
    no to zaniedlugo do jakiegos serwisu po nowy laserek :)

    mi Esperanzy zajechały laser musialem kalibrowac
     
  15. rafx666

    rafx666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 27, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    potwierdzam kolege wyżej, tylko werbatimy rozgrzewają laser do ok 100 C a inne płyty do ok 150 C jak sie nie myle
     
  16. Filip Piatek

    Filip Piatek Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1

    Powinno pomóc.
     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Grudzień 24, 2014
  17. djblok

    djblok Banned

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    laser w nagrywarce??czy w xboxie
     
  18. rafx666

    rafx666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 27, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    w xboxie oczywiście inne płyty skrócają żywotność lasera
     
Wczytywanie...

Poleć forum