1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błąd Kinecta C00000C2 na RGH

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez fatalman, Sierpień 8, 2014.

  1. fatalman

    fatalman Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    niedawno zauważyłem, że mój Kinect w ogóle nie pracuje ;/ po otwarciu gry, lampka na kinekcie rozpala się na czerwono i występuje błąd C00000C2. Co mogę zrobić, aby to naprawić? ew. jak zaktualizować ten sprzęt. Dodam, że moja wersja Dasha to 16537..
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kizo

    Kizo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2014
    Posty:
    393
    Polubienia:
    146
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zary, Poland
    Kod błędu C00000C2 | Narzędzie wyszukiwania kodów błędów | Kody błędów sensora Kinect
    Jezeli to nie pomoze a masz jeszcze gwarancje to udaj sie do serwisu
     
  4. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jesli konsola to slim kinect jest uszkodzony. Jesli to gruba konsola sprawdzić nowy zasilacz do kinect
     
  5. fatalman

    fatalman Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok, na stronie, którą podaliście, jest napisane że muszę zaktualizować oprogramowanie. Czy mam to zrobić tak, jak to napisali w oficjalnym poradniku xboxa, czy jakoś inaczej (bo mam RGH)?
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Tego nie pisałeś wcześniej. Kinect z dnia na dzień przestal dzialac czy po update dasha. Sprawdz wersje dasha pobierz w takiej wersji aktualizacje zmien nazwę na $$ystemupdate wgraj na pendrice i podlacz do konsoli w oryg menu
     
Wczytywanie...

Poleć forum