1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błąd "Nie można autoryzować dysku"

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez zaku1928, Sierpień 15, 2012.

  1. zaku1928

    zaku1928 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No to tak posiadam konsolę Xbox360, z wgranym LT 2.0. Ostatnio zakupiłem oryginalną grę Kinect Star Wars. Zaktualizowała ona konsolę (tzn przy uruchomieniu tsza było) (nowy looka dasha itp ), i tu zaczyna się mój problem. Niektóre gry jak np Dirt3 działają a inne jak np moje" kochane" Nba 2k12 nie działają i wyskakuje mi komunikat
    "Nie można autoryzować dysku" (tzn działają tylko wtedy gdy nie są zainstalowane na HDD). Czy wiecie jak naprawić ten problem ?
    Nowe Lt czy coś innego ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mcmoore

    mcmoore Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2010
    Posty:
    75
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    daleko
    Po pierwsze na twoim miejscu wgralbym nowe lt3.0 jezeli chcesz grac online. Gry nie mozesz zainstalowac na dysku poniewaz zostala nagrana zwykla nagrywarka metoda truncate (czyli 97% obrazu). Obejsc to mozna trickiem mp3 (Polega to na tym ze podczas instalacji musi byc wlaczony jakis utwor mp3 w tle). Stosujac taki trick gra zostanie zainstalowana w 100%.
     
    1 osoba to lubi.
  4. zaku1928

    zaku1928 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Grać online nie zamierzam (choć kiedyś miałem golda ) bo mam uszkodzoną płytę główną (tj czasami tracę obraz,uszkodzone wejście ethernet , i problem z chłodzeniem max 2 godziny gry ). Czy jeśli wgram lt 3.0 to wszystkie gry będą działały (chodzi mi o te wcześniej nagrane , jest ich ponad 60 a nie chce mi się znowu ich nagrywać) ? Możesz opisać metodę z Mp3 ?
     
  5. mcmoore

    mcmoore Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2010
    Posty:
    75
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    daleko
    Nie beda dzialaly gry xgd3 ktore nagrales pod lt2.0 a wszystkie inne (xgd2 i ap2.5) tak. Trick polega na tym ze wgrywasz mp3 na pena i używasz odtwarzacza mp3 z xboxa.Puszczasz muze przed włączeniem gry. i xgd3 nagrane truncated możesz grać z dysku. po 5min możesz mp3 wyłaczyć. a przy grze ściszyć max do tych 5min.
     
  6. zaku1928

    zaku1928 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A to mp3 ma być skąd ? Z płyty z grą czy jakieś moje ?
     
  7. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    Mała poprawka ap25 tez nie dzialaja:)
    Mozesz wrzucic sobie jeden utwór z plyty audio na dysk konsoli i z dysku puszczac ja tak mialem zanim LT3 sobie zaprosilem:p
     
  8. zaku1928

    zaku1928 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli chyba zostanę przy lt 2.0.
    Temat do zamknięcia/usunięcia.
     
Wczytywanie...

Poleć forum