1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Bład odczytu plyty a nowy naped

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez grzesiek17, Grudzień 5, 2011.

  1. grzesiek17

    grzesiek17 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam ostatnio wymieniłem napęd na nowy( xbox leżał w szafie z 3 lata przez to:D) i przy okazji wgrałem najnowszego softa 2.0.13599.0 w serwisie.
    Problem pojawia się przy 2 grach Skyrim i nowy Batman, wyskakuje komunikat o przeczyszczeniu płyty czystą szmatką(wiem w faq jest punkt odnośnie tego). Tylko ze w inne gry mogę grac bez problemu takie jak dark soluls, splinter cell, crysis 2.
    Gry kupuje na giełdzie wiec raczej powinny działać bez problemu.(brak nagrywarki w domu)
    Aha koleś z giełdy wspominał coś o tym i mówił że będzie trzeba jakiś program za pomocą pendriva wgrac albo wyczyścić pamieć. Z góry dzięki za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. val00r20

    val00r20 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Najnowszy soft który wgrałeś, blokuje odpalanie gier z XGD3. To dlatego ci Skyrim i Batman nie hulają.
     
  4. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
    wgraj title update poszukaj tematu :uruchamianie gier po cichej aktualizacji
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    599 nie blokuje xgd3 pewnie scigles cicha aktualke przez liva albo plyty zle nagrane
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12098
    Polubienia:
    1071
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Tu problem tylko jakości nosnika
     
  7. grzesiek17

    grzesiek17 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok dzięki, neta nie używam na X
     
Wczytywanie...

Poleć forum