1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błąd odczytu płyty - GTA V

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez XDFSQ, Sierpień 20, 2014.

  1. XDFSQ

    XDFSQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2014
    Posty:
    80
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Praust
    Cześć
    Posiadam problem jakim jest " Dysk jest nie obsługiwany " Gra która została nagrana to GTA V , konsola normalnie czyta takie gry jak Skate 3 , Fifa Street oraz Enemy Front . Czy wina leży po stronie nagrywania czy po stronie konsoli ?

    Dane Konsoli :
    DashBoard :2.0.16756.0
    Przeróbka : LT 2.0

    Nagrywarka : HL-DT-ST DVD+-RW GSA-T21N ATA Devive

    Screen z abgx360 podczas sprawdzania obrazu iso.

    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Vaiper

    Vaiper Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2014
    Posty:
    345
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jak na mój gust to nagrywarka. Wymień To na ihas 124 b jak Cię stać (jakieś 200 zł) Lub tańszego ihas 124 eu (50-80 zł). I Lepiej wgraj przeróbkę L.T 3.0. I Może ściągnąłeś wersję pod złą przeróbkę (Pod Lt 3.0), a nagrywasz pod lt 2.0.
     
  4. XDFSQ

    XDFSQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2014
    Posty:
    80
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Praust
    Jak mozna sprawdzic pod jaka przerobke jest gra : o ?Wymiana nie wchodzi w gre bo to laptop, jedynie wole ogarnac rgh dla x
     
  5. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Pisze Ci tam przy nazwie LT+ v2

    Ten obraz nawet Ci weryfikacji nie przeszedl "verification failed"
     
    1 osoba to lubi.
  6. Vaiper

    Vaiper Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2014
    Posty:
    345
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Przy RGH zapomnij zapomnij o graniu przez xbl. Ewentualnie RGH Dual Nand, ale gry do multi i tak będziesz musiał nagrywać więc na jedno wyjdzie. Jeśli chcesz grać online, i nie masz zamiaru wymieniać nagrywarki kup sobie emulator wasabi lub xkey.

    Co do sprawdzenia, to kolega wyżej napisał.
     
    1 osoba to lubi.
  7. XDFSQ

    XDFSQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2014
    Posty:
    80
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Praust
    Czyli gra jest pod LT 3.0 ? Czy obraz gry jest skopany ? Albo mój x nie ogarnia gier xgd3 ? :eek: Cena nowego emulatora wasabi to 300 zł a sam za swojego Xbox 360 elite 120 gb dałem 150 zł więć bliższy bym był rgh bo multi jedynie gram na komputerze
     
  8. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Zastanow sie czy warto robic to RGH jak dales 150zl za Xbox'a :p. Nie jest to czasem jeszcze Xenon lub Falcon v1 ? :D
     
  9. XDFSQ

    XDFSQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2014
    Posty:
    80
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Praust
  10. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    150zl za Jaspera ? :what:
     
  11. XDFSQ

    XDFSQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2014
    Posty:
    80
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Praust
    Kupiłem go od Wujka więć był to rodzinny zakup za okazyjne pieniądze , a powracając do tematu co jest zle w końcu obraz czy x nie ogarnia gier xgd3 ?! :(
     
  12. piotrz23

    piotrz23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2013
    Posty:
    120
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  13. XDFSQ

    XDFSQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2014
    Posty:
    80
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Praust
    Czyli nagrywająć grę XGD3 jaką jest GTA V nie nagram ją zwykłą nagrywarką pod LT 2.0 ?
     
  14. Vaiper

    Vaiper Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2014
    Posty:
    345
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    xbox ogarnia xdg3, mniemam że zapoznałeś się z poradnikiem na forum. Jak dla mnie na 100% winna jest nagrywarka. Rób rgh, albo dorzuć emulator bo na tej nagrywarce nie ma szans nagrać gta 5.
     
  15. XDFSQ

    XDFSQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2014
    Posty:
    80
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Praust
    Chodzi o ręczne wgrywanie topologi czy coś takiego pod grę XDG3 ? Jeśli chodzi o to nigdy tego nie robiłem :(
     
  16. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Najpierw zrob upgrade do LT 3.0, bo po co masz sie wiecznie meczyc z tym LT 2.0, a dwa to kup nagrywarke LiteOn 124 rev.E lub EU
     
  17. Vaiper

    Vaiper Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2014
    Posty:
    345
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
  18. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Masz racje jednak lepiej warto tego X-K3y'a :)
    Ja do teraz nie wiedzialem ze istnieje taki emulator jak do PS3 :D
     
  19. XDFSQ

    XDFSQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2014
    Posty:
    80
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Praust
    Jak mam wymieniać nagrywarkę jeśli posiadam same laptopy , patrząc na kwestie cenowe najbliższe jest mi ech bo u Dextera to koszt 130zl, jak patrzyłem na emulatory to znalazłem wasabi za 300zl :eek: pisałem przecież że nie gram online na konsoli ! Jednak po kolejnym wypalenie GTA V działa :) Musze sprawić taki emulator dla ps 3 sobie :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum