1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

blad odczytu plyty po nagrywaniu ihasem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Pan Sowa, Sierpień 22, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Pan Sowa

    Pan Sowa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kozy, Poland
    Witam nie dawno kupilem Ihasa 124-19B przerobilem go tak zebym mogl nagrywac gry na plytach omega wypalanie z weryfikacja bez zarzutu na koniec sprawdzam jeszcze abgx czy napewno sie dobrze wypalilo no i przychodzi kolej konsoli ale tutaj pojawia sie problem gdy wloze plyte konsola zaczyna czytac pojawia sie samo uruchom gre bez zdjecia po czym gdy daje uruchom wyskakuje komunikat ze konsola nie moze odczytac plyty czy ktos z was sie z czyms takim spotkal?

    (konsola na LT 3.0 gra darksiders II obraz sprawdzany abgx wszystko w barwach zieleni )
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Pewnie laser w konsoli nie radzi sobie z płytą(może laser słaby). Nagraj na Verbatim i stock FW do ihasa.
     
  4. Pan Sowa

    Pan Sowa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kozy, Poland
    tylko to by bylo dziwne bo zawsze na tych plytach nagrywam gry zawsze szly a teraz jak ihasa kupilem to taki problem mam :/
     
  5. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    A jaki masz napęd i czy nie był podmieniany? Przy mojej starej konsoli, w której miałem Samsunga jak miałem LT 2.0(nie 2.01) gry XGD3 nie nagrane IHASEM czytało a nagranych IHASEM właśnie pisało ''Uruchom Grę''. Po przeróbce na LT 2.01 zaczęło odczytywać bez problemu. A i czy nagrywarkę to kupiłeś nową czy używaną?? Tak czy owak nagraj na Verbatim i zobacz.
     
    1 osoba to lubi.
  6. Pan Sowa

    Pan Sowa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kozy, Poland
    w konsoli mam litka laser wymienilem w nim na nowy bo sie wypalil nagrywarke nowa kupilem, kupie dzisiaj inna plyte to zobacze jeszcze moze faktycznie to od tej plyty ;/
     
  7. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płytą kondon.coś z lepszej półki węży

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  8. Pan Sowa

    Pan Sowa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kozy, Poland
    wgralem soft iXtreme burner max na verbatim nagralem na verbatim'ie i smiga wszystko temat do zamkniecia dziekuje za pomoc oczywiscie leca dla wszystkich z tematu przydatne :)
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum