1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Blad odtwarzania kopii gier

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Elm0, Grudzień 14, 2013.

  1. Elm0

    Elm0 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 16, 2013
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mianowicie , mam lt 3.0 wszystko ladnie chulalo najnowszy ac i fifa , ziomek wsadzil swoja oryginalna fife 14 i od teraz zadna moja kopia nie chce mi sie odpalic . O co chodzi lt mi sie usunelo czy co musze zrobic teraz?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. grochu41

    grochu41 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    327
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Czerwona Woda
  4. Elm0

    Elm0 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 16, 2013
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Musi wychodzic na to ,ze tak bo czemu by sie gra nie odpalala?
     
  5. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    477
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Odłącz wtyczkę od zasilacza konsoli z gniazda urządzenia na około 2 minuty i zobacz czy zadziała , sprawdź jaki masz dash .....
     
  6. Elm0

    Elm0 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 16, 2013
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    477
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Czyli nie najnowszy , wyciągnięcie wtyczki pomogło ???
     
  8. Elm0

    Elm0 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 16, 2013
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nic to nie dalo , xbox w ogole juz nie pokazuje obrazkow gry a jedynie ikonka plyty i uruchom gre po czym wywala blad ze plyty nie da sie odtworzyc
     
  9. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    477
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Spróbuj wyciągnąć jeszcze raz wtyczkę zasilacza z konsoli na dłuższy czas. Możliwe ze się przeróbka zawiesiła.
     
  10. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    żadna przeróbka się nie zawiesiła, kto Ci takich bajek nawstawiał ?
    nie znasz się, nie pisz pierdół.

    Elm0, konsola do ponownego przerobienia, aktualizacja usunęła przeróbkę.
     
  11. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    477
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Pierdół nie pisze kilka razy spotkałem się z taka sytuacją , przeróbka działała po w/w czynności
     
  12. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    ta i z lt zrobiło sie rgh ...
     
Wczytywanie...

Poleć forum