1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błąd otwórz napęd tylko w jednej grze

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ololol, Luty 11, 2011.

  1. ololol

    ololol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Witam, dzis sciagnelm TDU2, przez abgx wszystko pieknie, zadnych bledow, nagralem imgburnem na verbatima, tutaj log

    tez wszystko ladnie.

    no i teraz probuje gre odpalic - pisze odczytywanie, po czym po kilku sekundach zwraca: Otwórz naped. nie mam pojecia dlaczego, bo kazda inna gra (Kopia) chodzi w porządku. dodam, ze obrazu plyty nijak nie przerabialem, bo mam x360 przerobionego najnowszym sposobem pod ap2.5 (naped liteon). co moze byc przyczyna i jak temu zaradzic?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  4. ololol

    ololol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    myslicie (tfu tfu odpukac) ze to wina lasera?
     
  5. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    pewnie się bawiłeś kompem podczas nagrywania
    klikałeś na GG lub słuchałeś mp3 lub gołe baby ogladałeś
    i źle się nagrało ,to nie laser :p
     
  6. Tygrysek3005

    Tygrysek3005 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagraj jeszcze raz na spokojnie płytę, też oczywiście na Verbatim, ja tak miałem ostatnio z płytami platinum bo trafiły mi się jakieś felerne i za każdym razem było otwórz napęd chodź za którymś razem i tak załapało a jak wypaliłem na nowej płycie Verbatim jeszcze raz to chulało az miło. A tak odemnie to czekałem na tą grę i stwierdzam że szkoda tylko na nią płyty.
     
  7. ololol

    ololol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    a moze dla pewnosci spatchowac to na wave 3?
     
  8. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    jak masz najnowszego LT+1.1 to on czyta wszystkie wavy
    wiec nie musisz przerabiać
     
  9. ololol

    ololol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    przerabialem konsole jakies 3 miesiace temu, powinienem miec najnowszego?
     
  10. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    cholera wie....
     
Wczytywanie...

Poleć forum