1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błąd płytki?

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez endriu1145, Marzec 14, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. endriu1145

    endriu1145 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2009
    Posty:
    167
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    No więc tak nagrałem płytkę dokładnie RE5 od G3r i nie wiem co jest ale płytka się uruchamia ale jest czarny ekran nic poza tym ... nagrałem na płycie DVD+R DL Verbatim 8x szybkością 3x, konsola ma ixtreme 1.4 i spokojnie czyta płyty ale Verbatim x2.4 no ale takich płyt w moim mieście nie było więc musiałem użyć tych płyt.

    I po wypaleniu nie pokazało mi żadnego błędu ani nic włożyłem grę do napędu uruchomiło ale jest cały czarny ekran nic poza tym płytka się nie kręci ani nic. Mogę jeszcze powiedzieć,że w czasie weryfikacji po prostu ją wyłączyłem . bo by jeszcze 30 min to robiło.

    Mówię,że po raz pierwszy nagrywałem płytkę.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. falcon1984

    falcon1984 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2009
    Posty:
    237
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    No to niepotrzebnie wyłączyłeś, nie wolno tak robić

    Nagraj jeszcze raz na prędkości 2.4x, od siebie polecam program ImgBurn (wypalone na nim ponad 30 płyt i wszystkie działają). No i wypalaj zawsze za pomocą pliku .dvd i odznacz opcję 'Verify' - nie ma sensu jej używać
     
  4. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    czarny ekran?prawdopodobnie uwalone iso;D


    @UP
    Weryfikacja to tylko sprawdzanie,w momencie weryfikacji plytka jest juz nagrana wiec nic to niezmieni ze ja pominie-.-
     
  5. BoskiSqnJPL

    BoskiSqnJPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    łódź
  6. endriu1145

    endriu1145 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2009
    Posty:
    167
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Wielkie dzięki Falcon :)

    Dużo mi to pomogło. Też myślałem,że weryfikacja to będzie tylko sprawdzenie płytki ale przez to nie nagrała się płytka. Teraz wszystko śmiga tak jak powinno. Jeszcze raz wielkie dzięki.
    Temat można zamknąć.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum