1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błąd płyty

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Tomek Borowicz, Listopad 19, 2011.

  1. Tomek Borowicz

    Tomek Borowicz Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 30, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Nagrałem AC:R z polskimi napisami nsgrywarką liteona ( odpowiednim modelem z lt max ) i po włożeniu do napędu wyskakuje mi bład: wyczyść płytkę suchą szmatką, albo format płyty nie obsługiwany. Co robię źle ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  4. Shinoku

    Shinoku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2011
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kielce
    albo spróbuj jeszcze raz? może źle się nagrała.
     
  5. Falandir

    Falandir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    202
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraśnik
    tak, oczywiście masz lt 2.0 ?
     
  6. Tomek Borowicz

    Tomek Borowicz Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 30, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Konsola była podłączona do netu dosłownie na kilka sekund (załadowało się menu to dołączyłem) dwa dni temu, mam LT 2.0
     
  7. Falandir

    Falandir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    202
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraśnik
    spróbuj jeszcze raz wypalić, najlepiej na poradnikach.
     
  8. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  9. Tomek Borowicz

    Tomek Borowicz Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 30, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wypalałem już dwie płytki i to samo, o jakich poradnikach mówisz ??
     
  10. darmon

    darmon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    628
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  11. Tomek Borowicz

    Tomek Borowicz Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 30, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dograłem title update i wchodzi mi animacja loga ubisoftu która w pewnym momencie zacina się i albo wyskakuje komunikat wyczyść płytkę suchą szmatką albo nic się nie dzieje i obraz stoi.
     
  12. Tomek Borowicz

    Tomek Borowicz Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 30, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Została mi ostatnia płytka, czy może mi ktoś napisać jak mam ją nagrać w imgburnie (tak jak każdą inną czy coś zmienić) ??
     
  13. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Zakładając, że błąd leży po stronie nagrywania, to możesz spróbować wypalić płytkę clonecd.
     
  14. Tomek Borowicz

    Tomek Borowicz Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 30, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  15. Xbox_Live

    Xbox_Live Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    chyba ,,wszedłeś,, ... wstydzę się za was...
     
  16. przemocris

    przemocris Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja mam to samo co powyżej tylko ze np ja mam xbox slim i mi te gry nowe nie działaja te same komunikaty a zaniosłem płyte do brata on ma Elite i mu smiga elegancko Batman i NFS the run o co chodzi ??
     
Wczytywanie...

Poleć forum