1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Bład po instalacji gry

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez YokaPL, Maj 3, 2013.

  1. YokaPL

    YokaPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2012
    Posty:
    204
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bydgoszcz
    A więc tak mam przerobiona konsole gre wypalilem iHasem z rev.B po instalacji gry na dysk konsoli gra po zaladowaniu glownego menu gry wyskakuje blad ze dysk jest nieautoryzowany.Czytalem ze nagranie iHasem wyeliminje ten blad ale ja nagralem i jakos jest.Wie ktos co moze byc przyczyna ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. JlBFULL

    JlBFULL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2010
    Posty:
    43
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Inowrocław
    Witam, czy wgrywałeś burner max ? Jeśli nie to właśnie dlatego, być może jeszcze źle ustawiłeś :)
     
  4. YokaPL

    YokaPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2012
    Posty:
    204
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bydgoszcz
    tak wgrywalem burner maxa wszystko co potrzebne do wypalania
     
  5. JlBFULL

    JlBFULL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2010
    Posty:
    43
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Inowrocław
    hmmm też tak miałem ale na zwykłej nagrywarce, na Twoim miejscu spróbowałbym z inną wstawką, a co to za gra w ogóle ?
     
  6. YokaPL

    YokaPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2012
    Posty:
    204
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bydgoszcz
    no walsnie porblem ze kilka gier probowwalem i to samo jest a z plyty dziala Forza:Horizon i COD:Black Ops2
    @sproboje ten trik z mp3 moze cos bedzie ale nie wiem czemu wyskakuje ten blad a gra byla iHasem wypalana.
     
  7. JlBFULL

    JlBFULL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2010
    Posty:
    43
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Inowrocław
    Nie jestem w 100% pewien, ale ja bym stawiał, że przy ustawianiu może imgburn'a gdzieś się pomyliłeś, a używasz Verbatimów oczywiście ? Sprawdź wszystko dokładnie ustawienia itd.
     
  8. Mateo65

    Mateo65 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2013
    Posty:
    9
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3

    Po 1 IHasem wypala się bez burner max trzeba tylko dobrze ustawić i tu chyba jest pies pogrzebany sprawdź ustawienia
    Po 2 Nie stac cie na orginały?
    Po 3 Nie wiem ile juz masz konsole na piracie ale po około 2 latach pracy na przeróbce trzeba albo wymienić konsole albo zmienić oprogramowanie pirata chyba ze korzystasz z płyty dvd pirate wtedy wymień konsole heh


    Alert Kolego co Ty za bzdury w ogóle wypisujesz? To już nie pierwszy Twój taki "dziwny" post. Warn!


    Alert O_O - DOG

     
  9. LordLotr

    LordLotr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    193
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrów Mazowiecka
    Up.
    Skąd Ty zaczerpnąłes takie informacje???

    Wysłane z mojego X10i za pomocą Tapatalk
     
  10. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Haha, bez BurnerMAX'a:). To po co iHAS w takim razie:)?

    Z kosmosu:).
     
  11. YokaPL

    YokaPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2012
    Posty:
    204
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Dobra działa z tym trikiem mp3

    a co do tego ze mnie nie stac na oryginaly to moja sprawa :D wypalam oczywiscie na verbatimach ,konsole w tym roku przerabialem.

    Wszystko ustawialem tak jak na naszym forum w tutku pokazane jest najwyzej jutro jeszcze wszystko zobacze na spokojnie.W najgorszym razie przywroce domsylne ustawienia nagrywarki i od poczatku bede wgrywal burner max'a i ustawial IMGBurn.
     
Wczytywanie...

Poleć forum