1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błąd po pathowaniu gry

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez maly110, Luty 17, 2011.

  1. maly110

    maly110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, spatchowałem gre programem 360wawespather i występuje błąd jakis i nie mam pojęcia co to jest ;/
    o to zdjęcie tej całej sytuacji http://img543.imageshack.us/img543/5933/beztytuuipz.jpg
    prosze o pomoc i z góry dziękuje ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    po zpatchowaniu gry nie sprawdza sie juz obrazu bo zawsze wywali takie cuda,po patchu od razu wypalasz
     
  4. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    no z tym błędem nie nagrywaj bo płytka do kosza pójdzie
    jak ściągniemy obraz gry
    to najpierw rozpakować
    później przelecieć abgx-em360 - wszystko na zielono musi być
    jak jest OK to wtedy patc.hu.jemy na wybrany wave
    i nagrywamy cdclone lub imageburnem zaznaczając plik *.dvd
    do nowych gier potrzebny jest LT+ 1.1
     
  5. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  6. maly110

    maly110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ale tzn jak dvd?
    bo ja zaznaczam najpierw dvd+r dl media a potem dvd-rom czy to o to chodzi?
     
  7. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Tutaj nie chodzi o wybór nagrywarki tylko pliku .dvd
    Nagrywamy zaznaczając ten plik, a nie plik obrazu .iso
     
  8. maly110

    maly110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    aha ok ok kumam :D plik do nagrania po prostu o to chodzi nie? sorka ale jestem zielony w tym od niedawna zacząłem nagrywac gierki ;)
     
  9. maly110

    maly110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    niestety zrobiłem tak jak powiedzieliscie ale gra nie działa... może jakis inny pomysł?
     
  10. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  11. maly110

    maly110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  12. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Na jaki wave przerobiłeś?
    Jak nagrałeś ten obraz który wkleiłeś ze screena to możłiwe że abgx chciał to naprawić i jeszcze bardziej popsuł obraz
    Ściągnij gre na nowo, przeleć abgxe, przerób na wave2 i nagraj
     
  13. maly110

    maly110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    tzn tamto usunełem całkowicie wpakowałem ponownie bo zachowałem w razie czego spakowane objechałem to abgx było wszystko ok potem spatchowałem na wave3 ale i wypaliłem ale gra nie chodzi
     
  14. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Nie pamiętam dokładnie, ale dopiero 1.6 obsługuje wave3
     
  15. maly110

    maly110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    tzn inne gry których nie musiałem patchowac działały normalnie na wave3 nawet niektóre na wave4
     
  16. maly110

    maly110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    to próbowac na to wave2?
     
  17. maly110

    maly110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  18. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  19. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    jak masz 1.51 to wave 3 hula,wiem bo sam mialem...a czy po wypakowaniu abgx360 pokazywal wszystko ok??
    i co to za gre przerabiasz?
     
  20. maly110

    maly110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ea sports mma... może byc jakis inny powód tego że nie działa?
     
  21. maly110

    maly110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ???
     
Wczytywanie...

Poleć forum