1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Bład po wgraniu flasha-poradzcie cos.

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez grand12345678, Czerwiec 2, 2011.

  1. grand12345678

    grand12345678 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wgralem flasha i pojawil mi sie bład 1000 cos z kernelem jak czytalem naped nie pracuje miga tylko zielona dioda i wyskakuje e 64 i nie moge sie polaczyc z kompem da rade cos z tym zrobic
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Zgrałeś klucz napędu?
     
  4. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    napisz jaki napęd....co wgrywałes .....czy masz klucz....a nie.....spaprałem pomocy
     
  5. grand12345678

    grand12345678 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  6. grand12345678

    grand12345678 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  8. grand12345678

    grand12345678 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    chcialem wgrac bo mi wrocil do orginalu po aktualizacji i zgralem klucz pmt
     
  9. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  10. grand12345678

    grand12345678 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jak to zrobic bo nie moge sie nim polaczyc jk
     
  11. krapkov

    krapkov Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nie jk a jf, napęd jest pewnie w "vendor mode" i dlatego nie możesz się połączyć z nim normalnie. Rób od tego kroku wszystko jakbyś już wprowadził w vendor mode, czyli erase flash i wgraj lt+ później jeszcze raz
     
  12. grand12345678

    grand12345678 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie bardzo kumam wciskam erase w jf ale nie pomaga
     
  13. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    to skoro nie bardzo kumasz to po co się braleś za cos o czym nie masz zielonego pojecia ?? chciałes zaoszczędzić 50 zl ?? podłacz pod ten sam port i daj mu liteon erase i wprowadz go w vendor i wgraj jeszcze raz
     
  14. grand12345678

    grand12345678 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  15. grand12345678

    grand12345678 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  16. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    zrob go w dosflashu. I nie wgrywaj starocia jak 1.6 tylko LT+
     
  17. grand12345678

    grand12345678 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  18. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    stwórz bootowalnego pendrive , dosflash 1.9 , pendrive bootujesz programem hp usb disk storage format tool . wrzucasz plik z CFW i jedziesz . Opis jest na forum.
     
  19. grand12345678

    grand12345678 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale nie mam polaczenia z napedem
     
  20. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Jak wykonać flashowanie napędu Liteon w Xbox 360 - Komputery.Spryciarze.pl
    jedziesz od momentu wgrywania fw
     
Wczytywanie...

Poleć forum