1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Blad podczas aktualizacji i zero odezwu z konsoli

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez lysykrzysiek, Październik 26, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. lysykrzysiek

    lysykrzysiek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 26, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam jako ze jest to moj pierwszy blad na tym forum zaznaczam ze walcze z konsoala juz 2 dzien i problem jest nastepujacy :
    Otoz tak konsole mam przerobiona soft i itp zadnych wersji nie znam poprostu jakies 3 miesiace temu dalem do serwisu zeby przerobili. Wiec koles nagrywal gry i bez problemu wszystkie lataly jakies 3-4 dni temu koles nagral fife 2012 przynisolem gierke do domu brac odpalil i konsola zachciala aktualizacji brat nie pomyslal i wzial tak zamiast nie i wyskoczyl slynny blad 3151-351f-b800-c000-0059 zaznaczam ze znalazlem podobne posty probowalem wgrac stare nowy soft i nic przez pendrive , nawet probowalem komplikacji klawiszy i nic z tego moze ktos z bardziej myslacych w temacie konsoli postara sie pomoc bo zaniesc konsole do sewisu to normalne ale probowac jak samemu zrobic fajnie :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    wgraj z pena dasha 599 jak nie pojdzie daj na serwis chyba ze umiesz wgrac ofw do napedu i potem Lt.2.0
     
  4. outlaw_1987

    outlaw_1987 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 26, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    siema, mam to samo, ja probowałem odpalic nowego dragon balla i drógi dzień walcze i nic... servis odpada, obecnie przebywam w hiszpani a nie mam pojecia czy w ogole tutaj takowe przerabiaja.... prosze o pomoc
     
  5. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    przywrócić oryginalny fw napędu, zaktualizować do najnowszego dasha i ponownie przerobić.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum