1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błąd podczas aktualizacji sterowników kinect

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Arnoldpotato, Sierpień 11, 2014.

  1. Arnoldpotato

    Arnoldpotato Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 10, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polska
    Witam.
    Otóż sprawa jest prosta. Podczas aktualizacji wyskakuje mi błąd "Nie mozna wykonac aktualizacji. Jesli problem .." i jakiś kod statusu na końcu. Robię wszystko jak w tym poradniki (http://xboxforum.pl/artykuly-196/jtag-i-rgh-poradnik-uzytkownika-v1-8-a-145552/) pkt. 4. Pobieram aktualizację zgodna z moim dashem (16747). Nie wiem co jest nie tak.

    Czekam na pomoc. Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kizo

    Kizo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2014
    Posty:
    393
    Polubienia:
    146
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zary, Poland
    podaj kod statusu błędu wdety bedziemy mądrzejsi ,to może coś pomożemy
     
  4. Arnoldpotato

    Arnoldpotato Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 10, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polska
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Wyglada ze wgrywasz nowszy update. Zrob zdjecia wersji dash
     
  6. Arnoldpotato

    Arnoldpotato Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 10, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polska
    Nie za bardzo wiem czego mam zrobić zdjęcia. Chodzi o zwykłe zdjęcia z wersją dasha? Mam wersje dasha 2.0.16747.0. Mogę dodać, że wczoraj robiłem robiłem update'a z wersji 16537 przez jrunnera.
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jesli masz podpiety dysk twardy. Update zrobiło by bez problemu
     
  8. Arnoldpotato

    Arnoldpotato Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 10, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polska
    Mam dysk na którym są gry, fsd itd., a aktualizacje robiłem z pena. Jeśli wgrałbym update na dysk i z niego odpalił to by zadziałało? Jak możesz to weź bardziej mi to wyjaśnij.
    Sorry za ten nie ogar, ale dawno już nie robiłem nic innego z xboxem oprócz grania, a tym bardziej jakieś aktualizacje... :ambivalence:
     
  9. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Dysk jest wewnętrzny? Wolna pamięć jest?
     
  10. Arnoldpotato

    Arnoldpotato Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 10, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polska
    Niie. Dysk jest zewnętrzny i wolna pamieć jest.
     
  11. Arnoldpotato

    Arnoldpotato Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 10, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polska
    @ refresh

    Spróbowałem nawet wgrać update dla nowszego dasha 16756, ale wyskakuje ten sam błąd.
    Ja osobiście nie wiem co robię źle. nawet takiego błędu w necie nie ma...
     
  12. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Zrob zdjecie z wersji dash swojej konsoli
     
  13. Arnoldpotato

    Arnoldpotato Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 10, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polska
  14. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    To teraz wpisz wersje dasha ktora tu masz w google with avatar
     
  15. Arnoldpotato

    Arnoldpotato Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 10, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polska
    Wpisałem. Pierwszy link to strona digiex.net, z której też miedzy innymi się wzorowałem jak zrobić aktualizacje no i oczywiście pobrałem ją z niej.
    Drugi link to z kolei wiki.. a trzeci też jakieś portal z poradnikiem o identycznych krokach jakich ja zrobiłem.
     
Wczytywanie...

Poleć forum