1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błąd podczas aktualizacji.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ToXboX, Luty 6, 2014.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. ToXboX

    ToXboX Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    JordanĂłw, Poland
    Witam. Mam następujący, kupiłem dzisiaj konsolę, dostałem w zestawie kilka gierek. I postanowiłem wypalić dzisiaj NFS Rivals, poprosiło o aktualizację, więc zaakceptowałem. I później wywaliło błąd o końcówce 0059. Przeróbka to LT 3.0, proszę mi powiedzieć, jak to naprawić dodam, że nie wiem jaki DASH był wcześniej. I czy cofnęło mi przeróbkę, jeżeli cofnęło to czy jest szansa że zrobię to sam w domu. Dzięki za odpowiedzi!

    EDIT

    Witam, pobrałem dwa Dashe, pierwsze 16202, wypakowałem go na pendriva FAT32, podpinam do konsoli i nic, znów ten błąd to samo dzieje się z Dashem 13599, a nie mam zielonego pojęcia jaki był wcześniej.

    Info orso6 // Nie pisz posta pod postem, używaj opcji edytuj.

     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dudi2000

    dudi2000 Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    915
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bieruń
    spróbuj taki dash 16537
     
    1 osoba to lubi.
  4. ToXboX

    ToXboX Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    JordanĂłw, Poland
    Więc tak, pobrałem tego dasha co mówiłeś, aktualizacja ruszyła. I nagle zapytało o miejsce, bo używam pendrive jako HDD i niestety pada też hdd więc dałem wstecz i wszystko działa. LT 3.0 Też śmiga :) Dzięki wielkie
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum