1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błąd podczas aktualizacji

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez suhacz1989, Marzec 29, 2012.

  1. suhacz1989

    suhacz1989 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 2, 2011
    Posty:
    123
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam
    wpadła mi ręce konsola z 11.2006 z napedem samsung ms 28. Ktos wczesniej instalował aktualizacje i wyskoczył taki komunikat
    http://zapodaj.net/7adf0e2ebedc.jpg.html
    probowałem dokończyc aktualizacje z usb dashem 1.31.. i 1.35.. ale dalej to samo
    Macie jakiej wskazówki dla mnie ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    prawdobnie konsola ma spoorf z tego roku powinen tam być benq a obrazek nie działa
     
  4. suhacz1989

    suhacz1989 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 2, 2011
    Posty:
    123
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    czyli musze mieć naped benq podpiać i dokonczyć aktualizacje z usb ? musze wgrywac klucz do benq'u ?
     
  5. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie widze dokładnie jaki tam masz błąd ale musi być fabryczny napęd jaki tam był żeby pograć i nowe gry i żeby się dash skończył. spróbój wgrać do tego samsunga orginalne fw z klucze oczywiście. ale raczej tam spoorf jest robiony na coś .wystarczy rozebrać konsole zobaczyć co jest na etykiecie a co wykryje na jungleflasher
    edit próbowałeś dash 2.0.13599.0 z pena?
     
  6. suhacz1989

    suhacz1989 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 2, 2011
    Posty:
    123
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    blad to 3151-397f-b600-0402-c000-0001

    naped to
    [​IMG]
    JF widzi to
    [​IMG]
    dash 2.0.13599.0 z usb nie idzie
     
  7. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    spoorf z samsunga na benq .o ile pisze na napędzie samsung
    jak tam jest zalatwi sprawe tylko orginalny benq jak masz tam samsunga nic z tym nie zrobisz bez tego dalej tylko z tego samsunga wyciągnać klucz i wgrać do benq
     
  8. suhacz1989

    suhacz1989 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 2, 2011
    Posty:
    123
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    mam gdzies naped benq, jak probuje wyciagnac klucz z samsunga naciskam sammy unlock i po chwili na koncu Vendor Intro Failed
    chyba nie jest dobrze ?
     
  9. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  10. suhacz1989

    suhacz1989 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 2, 2011
    Posty:
    123
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    JF mam 1.9b
    naped podlaczam za pomoca Sata zasilanie biore z probe
    znalazl mi stat ale status jest nieodpowiedni
    możecie coś poradzić ?

    [​IMG]
     
  11. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    Zrob pod jf, sciagnij activate.iso i nagraj na plyte dl. Wsadz do tego sansunga, podlacz go i poczekaj 30 sec. I nacisnij intro device id, wtedy wejdzie w vendor.

    Wysłane z mojej XPERII Neo V za pomocą Tapatalk.
     
Wczytywanie...

Poleć forum