1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Blad podczas flashowania

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez adamero, Styczeń 12, 2014.

  1. adamero

    adamero Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2014
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Podczas flashowania 16d2s juz po przylozeniu proble podczas gdy trzeba wylaczyc zasilanie policzyc do 5 i wlaczyc, za szybko zostalo nacisneite ok, jeszcze przed podlaczeniem zasilania(nieporozumienei z kumplem).Wyskoczyl blad, naped nie rusza teraz w konsoli.Przy starcie windows zamula na biosie, gdy naped jest podlaczony.Jest to jeszcze do odratowania czy naped na smietnik?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bolo9823

    bolo9823 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A program wykrywa Napęd ?
     
  4. adamero

    adamero Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2014
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jest nie wykryto urzadzenia.
     
  5. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    Klucz masz? Po erase wchodzi w vendor?

    Wysyłane z mojego GT-I8190N za pomocą Tapatalk 2
     
  6. adamero

    adamero Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2014
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Napisalem ze podczas wyciagania klucza sie cos z*****o.Nic jeszcze nie usuwalem.Naped w konsoli naped nie rusza na starcie.
     
  7. lolekw660i

    lolekw660i Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 12, 2011
    Posty:
    116
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Koszalin
    A wysuwa tackę ? Daje oznaki życia ?
    Weź odpal doshflash i tam zobacz czy Ci go wykrywa
     
  8. adamero

    adamero Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2014
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    No podczas wlaczania konsola muli, a pozniej zapala sie czerwona dioda i blad, nie sprawdzalem czy sie wysuwa, ale watpie, bo nei slychac startu napedu.Moglbym prosic linka do doshflasha.
     
  9. WRUB5ON

    WRUB5ON Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    1531
    Polubienia:
    683
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KALISZ
    Jak wyciagales klucz przez probe bo coś mi sie wydaje że przylozyles probe nie do tego punktu poszła zwara i pcb poszło jak tylko wlaczyles zasilanie ok nie ma tu nic do rzeczy

    Wysłane z mojego HTC Desire X za pomocą Tapatalk 2
     
  10. adamero

    adamero Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2014
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nic z tych rzeczy, przylozylem do wlasciwego punktu, reszta byla zaizolowana.Akurat etap z probem przeszedl pomyslnie, w 2 etapie tak jak mowilem ok zostalo wcisniete przed podlaczeniem zasilania, ale tym samym po wcisnieciu ok zasilanei zostalo podlaczone, nie wiem jaki to ma wplyw, ale pisze jak jest.Po co mialbym pisac cos innego jak chce wiedziec czy mozna to odratowac.Dodam tez ze robilem to przez wyciaganie wtyczki(nie nie wlozylem odwrotnie-sprawdzalem).
     
  11. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12070
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Efekt teraz taki ze musisz wykonac rgh w konsoli.

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum