1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błąd podczas kopiowania

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez 3echo, Kwiecień 14, 2010.

  1. 3echo

    3echo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Chciałem sobie skopiować płytkę z grą w ImgBurn i podczas kopiowania wyskoczył taki błąd:
    http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/523405c87204fe24.html
    Czy coś z płytą nie tak,czy może coś innego?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Sebaaaaa310

    Sebaaaaa310 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 27, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Albo płytka uszkodzona albo napęd. spróbuj wgrać nowe firmware do napędu.
     
  4. 3echo

    3echo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    tylko,że wszystko inne przegrywa
     
  5. sreberko

    sreberko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    356
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Przy kopiowaniu płyty firmware nie ma nic do rzeczy. To screen z odczytu. Płyta strzelona.
     
  6. Siwy96

    Siwy96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2010
    Posty:
    124
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    Co do kopiowania ;)

    Podczas Zamykania Płyty Komputer się zaciął i jej nie zamkną i nie dziala na xboxie czy mozna jakoś ją domknąć albo usunąć z niej zawartosc i nagrać jeszcze raz ???
     
  7. livingfear

    livingfear Guest

    nie można.
     
  8. 3echo

    3echo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    raczej płyta strzelona na 99,9%.Płytka raz jest odczytywana przez konsole a raz nie.Zaktualizowałem firmware,ale doszedł przy kopiowaniu do 88% i ........beret,błąd odczytu.
     
Wczytywanie...

Poleć forum