1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

blad podczas nagrywania a gra dziala....

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez galeon, Sierpień 30, 2008.

  1. galeon

    galeon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2008
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    R-sko
    witam Wszystkich
    mam taki problem (nooo jak mozna to tak nazwac);] a mianowicie zassalem gre no i wypakowalem nastepnie zaczolem instalowac(nie robilem to 1 raz) no i poszedlem spac bo byla godzina chyba 3 w nocy, budze sie ok 5 patrze a tu jakis blad wyskoczyl przy 50% biore kontynuluj a tu dalej to biore anuluj i ide spac:p
    wstaje rano i biote plyte patrze cala wypalona to mowi co mi zaszkodzi zobacze czy dziala no i dziala;) ale nieewiem czy moze byc np cos ze w polowie mi sie gra wylaczy czy bedzie sie zawieszac;| mial ktos taki problem?? moge spokojnie grac?
    POZDRAWIAM
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. hardin

    hardin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2008
    Posty:
    132
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: blad podczas nagrywania a gra dziala....

    Też tak kiedyś miałem i mysłałem płytka do kosza jak byś miał komunikat błedu(...) a i płytka działała
     
  4. koston2009

    koston2009 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2008
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: blad podczas nagrywania a gra dziala....

    Kurde ja mam specificzny błąd;
    obraz sprawdziłem MulleterBeta10.2 i wszystko ok. Wypaliłem płyte bez problemów, wstawiam do konsoli i gra sie odpaliłe (alone in the dark) ale wyskakuje mi bład podczas poszczegółnych misji tzn. że część działa, a część nie. Bład o takiej treści: błąd odzczytu danych prosze przetrzeć płyte miękką ściereczką i zrestartować konsole. Dodam że płyta w stanie idealnym.
    Jak myślicie, czego to może być przyczyna??
    (xbox arcade z hdmi napęd benq przerobiony iextreme jakiś miesiąc temu)
     
  5. galeon

    galeon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2008
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    R-sko
    Odp: blad podczas nagrywania a gra dziala....

    pewnie nagrales na lipnej plycie... nagrywaj na verbatimach;] jezei masz nagrane na verbach to wina nagrywarki;))
     
  6. ckmmln

    ckmmln Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: blad podczas nagrywania a gra dziala....

    tez tylko nagrywa, na verabch i smialo wszytsko smiga :)
     
  7. Salzgitter

    Salzgitter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 13, 2008
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gliwice
    Odp: blad podczas nagrywania a gra dziala....

    mialem tez taki problem kupilem sobie plytke verbatima nagrywam burnouta imgeburnem i przy sprawdzaniu gdzies tak na 45 % wyskoczyl blad gry to sie "zdenerwowalem" bardzo zdenerwowalem i mowie do umpla bo to u niego bylo zeby sprawdzil i dziala gierka nawet lepiej niz orginal , jestem pewien ze gierka cala dziala bo kumple mial orginala i przeszedl juz ponad polowe a blad wyskoczyl gdzies kolo 45 % wiec nie wiem co jest ale moze gdzies plytka byla brudna i nie przeczytal dvd przy sprawdzaniu
     
Wczytywanie...

Poleć forum