1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

blad podczas nagrywania Gears of War

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez koontiz, Luty 24, 2013.

  1. koontiz

    koontiz Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wyskoczyl mi taki blad,wie ktos moze o tutaj w tym chodzi,spalilem juz 3 plyty http://img823.imageshack.us/img823/1674/beztytuufho.jpg
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. AHC

    AHC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2010
    Posty:
    357
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polkowice
    Na verbatimach wypalasz??
    W abgx były jakieś błędy ??

    Pozdro !
     
  4. koontiz

    koontiz Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. adamk4

    adamk4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    136
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stalowa Wola
    masz ustawiony abgx pod LT 3?
     
  6. AHC

    AHC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2010
    Posty:
    357
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polkowice
  7. koontiz

    koontiz Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    chyba tak,(chyba) bo nie wiem jak sie ustawia,mam takie ustawienia jak w poradniku co podal AHC,wczesniej wypalalem na verbatimach i all ok bylo,przeinstalowalem wina i moze zapomnialem czegos zainstalowac,w konsoli mam LT 3.0,nagrywarke ihasa,specjalnie kupowalem pod nagrywanie plyt na xboxa,AHC jak to zmienic soft,mozesz podac link z tym turkiem ?
     
  8. AHC

    AHC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2010
    Posty:
    357
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polkowice
Wczytywanie...

Poleć forum