1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błąd podczas nagrywania lt+ 3.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kamil11979, Lipiec 6, 2012.

  1. kamil11979

    kamil11979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Niedawno zakupiłem nagrywarkę liteon ihas124-19 B i gdy nagrywam imgburnem wyskakuje komunikat "error i/o" coś w tym stylu (zrobiłbym screen ale szkoda mi już kolejnej płyty bo poszły już 5). Obrazy oczywiście sprawdzone abgx i wszystko w porządku. Wszystko robilem według tego poradnika:http://xboxforum.pl/artykuly-31/tut...ouch-3-0-najlepszy-artykul-edycja-3-a-120365/ i oczywiście wgrany LT MAX. Co mam zrobic? Poszło już 5 verbatimów ;/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. djinsekt

    djinsekt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 12, 2012
    Posty:
    158
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Perła City
    Skoro masz iHasha to poszukaj na forum jakie ludzie dają ustawienia epromu i inne,które musisz ustawić pod dany nośnik(posługując się Media ID). Także ten poradnik mówi o przygotowaniu obrazu pod LT 3.0 a nagrywanie iHashem to już inna bajka.
     
  4. kamil11979

    kamil11979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
  5. djinsekt

    djinsekt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 12, 2012
    Posty:
    158
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Perła City
    Jak się sugerujesz jakimiś innymi materiałami a nie kopalnią wiedzy z forum to co się dziwisz,że ci nie działa.
     
  6. kamil11979

    kamil11979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    aha, rozumiem czyli jak będę miał dobre info ale nie z tego forum to mi nie będzie działało. wezmę to pod uwagę gdy będę szukał informacji

    EDIT:

    a tak poza tym to koleś który sprzedawał nagrywarkę polecił mi ten poradnik, więc dlaczego to ma byc złe?

    -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.
     
  7. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    jaka predkoscia nagrywasz?
     
  8. kamil11979

    kamil11979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
  9. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    zobacz 4x i wlacz opc w ustawieniach imgburn
     
  10. kamil11979

    kamil11979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    4x też ten sam błąd
     
Wczytywanie...

Poleć forum