1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błąd podczas nagrywania

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez wojas17, Luty 1, 2010.

  1. wojas17

    wojas17 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Witam mam problem kupiłem dzisiaj płytki TDK +R DL 8,5gb i próbuje nagrac darksiders programem imgburn i podczas nagrywania przy stanie 0 % wyskakuje mi bład.
    Zdjęcia – Pokazywarka.pl co to znaczy ?? juz naet zainstalowałem firmware do mojej nagrywarki 1.06 i dalej to samo . Wczoraj na płytach maxwell nagrywałem i jakos normalnie poszło a dzisiaj taki bład ;/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  4. wojas17

    wojas17 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Włąsnie sprawdzałem 3 gry i wszystkie sa ok zielone wszystko jest w abgx 360 i na kazdej ten sam błąd na poczatku ;/
     
  5. livingfear

    livingfear Guest

    nie poprzestawiałeś coś w opcjach img burna?
     
  6. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Na 100% masz cos w opcjach, wejdz w opcje ImgBurna, zakladka I/O, zmien na SPTI- Microsoft (zalecane) jezeli tak masz to jest inna przyczyna. Z tego co widze to masz program w wersji Ang, sciagnij sobie PL i wlasnie w tej wyzej wymienionej przezemnie zakladce szukaj przyczyn bo jak byk jest napisane I/O Error.
     
  7. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ewentualnie przeinstaluj imgburna
     
  8. deffc0n

    deffc0n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2007
    Posty:
    426
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    -==P0LAND==-
    I kolejny user co ma problem z lipnym ImgBurn ;)

    Powodzenia .
     
  9. MrKilljoy

    MrKilljoy Liga XboxForum.pl Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    453
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wlkp
    Mialem ten blad ale u mnie jest to spowodowane tym ze mam stara nagrywarke, teraz nagrywam na innej w innym programie [Xbox Backup Creator-polecam] i wszystko smiga...chcociaz to nie ten sam blad ale tez mialem cos z I/O podobne
     
  10. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    sprobuj cdclonem
     
  11. wojas17

    wojas17 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Zdjęcia – Pokazywarka.pl takie mam ustawienia , cdclonem nagrywałem to doszło do 3 % i błąd wyskoczył ze nie mozna zapisac czy odczytac zródła juz dokłądnie nie pamietam co tam pisało
     
  12. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Dokładnie to pewnie chodzi o clonecd . Sam go używam i wydaje mi się że jest dużo lepszy i bardziej niezawodny od imgburn-a .
     
  13. Melkorn

    Melkorn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Konin
    Rowniez polecam CdClona prosty w obsludze i bardziej niezawodny nawet dziecko nim moze nagrywac :)
     
  14. MrKilljoy

    MrKilljoy Liga XboxForum.pl Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    453
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wlkp
    A ja i tak polecam ci Xbox Backup Creator, programu nawet nie musisz instalowac mnie jeszcze nie zawiodl.
     
  15. wojas17

    wojas17 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    w kazdym mi jakis błąd wyskakuje ;/
    moze to przez te płyty ?? bo wczoraj jak nagrywałem na verbatimie i maxwell to sie nagrało a dzisiaj innych nie mieli to kupiłem TDK
     
  16. Sauron24

    Sauron24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    127
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    reinstalnij imgburn.
     
  17. Dzejkob

    Dzejkob Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    Mi się tu wydaje że chodzi o płyty. Czasem miałem taki error i trochę inny nagrywając na płytach Esperanza przez IMGBurn, a na płytach Verbatim z nagrywaniem było żadnego problemu. Dlatego zmieniłem program na CdClone i nagrywam bezproblemowo na płytach Esp. Dlatego, polecam ten program, a jeśli to nie pomaga to kupuj płyty innych producentów.
     
  18. wojas17

    wojas17 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Dzejkob pewnie w 100% masz racje tez tak mysle na verbatimach szło wszystko ok.
     
  19. zixu92

    zixu92 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    LUDZIE! ZROZUMCIE, ŻE KAŻDE PROBLEMY TYPU "NIE NAGRAŁO MI PŁYTY...", " ZACIĘŁO SIĘ PO NAGRANIU x%..." TO NIC INNEGO JAK KIEPSKA JAKOŚĆ NAGRYWARKI. OBRAZ NAWET GDYBY BYŁ LIPNY TO I TAK NAGRYWARKA BY GO NAGRAŁA.
     
  20. livingfear

    livingfear Guest

    Co ty nie powiesz?
    A nie bierzesz pod uwagę kiepską jakość płyt?
    druga sprawa to możliwość złej konfiguracji programu do nagrywania.
    Nie pisz,że jest tylko jedna przyczyna typu
    ''zła nagrywarka''
     
  21. Fennixs

    Fennixs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2009
    Posty:
    289
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    TM
    A masz wyłączone wszystkie programy???
     
Wczytywanie...

Poleć forum