1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błąd podczas nagrywania.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez sid333, Lipiec 8, 2011.

  1. sid333

    sid333 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    192
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdzieś
    Witam, podczas nagrywania gry Fifa 11 oraz Dirt 3 wyskakuje mi taki error
    [​IMG]

    Uploaded with ImageShack.us

    Dlaczego tak sie dzieje?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. hawajski

    hawajski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zamość
    przeskanuj obraz przez ABGX i nagrywaj przez powstały plik DVD. I używaj verbatim'a
    pozdro
     
  4. sid333

    sid333 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    192
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdzieś
    Przeskanowałem ABGX'em i wszystko jest w porządku. Używałem verbatima.
    Do nagrania użyłem 360WavesPatchera ma on wbudowany ImgBurn.
     
  5. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Przecież używa Verbatimów.
    Wyczyść laser nagrywarki ,lub do wymiany.

    A raczej na pewno nagrywarka do wymiany,te modele już 5 lat mają.
     
  6. sid333

    sid333 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    192
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdzieś
    Może i tak ale kilka dni wcześniej nagrywałem Arcanie i normalnie sie nagrało.
     
  7. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    To wyczyść laser izopropanolem.
    Powinno pomóc.
     
  8. sid333

    sid333 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    192
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdzieś
    Ok spróbuje dzięki za pomoc.;)
     
  9. venom12

    venom12 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 19, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ja nagrywam clonecd, i jeszcze do tej pory nie zrąbało mi płytki, zaktualizuj też firmware nagrywarki mi to pomogło na początku mi też nie nagrywało stawało na drugiej warstwie.
     
  10. mateo16

    mateo16 Użytkownik Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2010
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    ŁDZ
    kiedyś tak miałem akurat nie przy nagrywaniu gry na x'a to była nagrywarka do wymiany
     
  11. shanimuraj

    shanimuraj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    według mnie takie tematy powinny byś usuwane a autorzy karani, co do błedu należy Ci się i mam nadzieję że nie będziesz w stanie okrasc już nikogo - nie stać Cię na oryginały, nie graj!
     
  12. mateo16

    mateo16 Użytkownik Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2010
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    ŁDZ
    !shanimuraj no stress przecież chyba od czegoś są bany ? i kiedyś każdy kto ma przerobione go dostanie
     
Wczytywanie...

Poleć forum