1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Bląd podczas nagrywania !

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez adamek1, Wrzesień 4, 2011.

  1. adamek1

    adamek1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 4, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Mam taki problem chodzi o to ze podczas nagrywania wyskoczyl mi jakis dziwny blad nigdy nie mialem problemu z nagrywaniem gier ale ostatnie dwie proby zakonczyly sie fiaskiem.
    ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting
    Macie jakies pomysl co z tym zrobic ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. pajunk93

    pajunk93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2011
    Posty:
    84
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Śmigiel
    I ja mam (czasami) identycznie...
     
  4. zabaco

    zabaco Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zmień program do nagrywania.
     
  5. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Nagrywarka juz nie jest pierwszej mlodosci
    W imgburn daj narzedzia/resetuj DMA po tym zrestartuj komputer jak bedzie tak samo zobacz czy nie masz w podgladzie zdarzen systemowych, zakladka system lub aplikacje bledu CDROM, jak masz to wymien tasme ATA, najlepiej na 80 zylowa
     
  6. batorzajac

    batorzajac Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2011
    Posty:
    117
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    LG i Liteony mają to do siebie że sypią się po roku, 2, czasem 3 latach, w zalezności od używania(mi padł po 2). polecam Pioneera/Plextora.
     
  7. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Hehe Plextor juz praktycznie nie istnieje w srodku glownie sa wlasnie litki
     
  8. amnesia

    amnesia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    241
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Pioneer tez nie istnieje (przynajmniej w swiecie palnikow) bo juz swoich konstrukcji nie robi tylko kupuje oemy od innych firm ;) aczkolwiek nie tak beszczelnie jak w plexie a890 ktory to jest litkiem ihas124 bodajze ;)

    Teraz swoje konstrukcje ma juz chyba jedynie lg, samsung, optiarc/nec/sony, litek

    nabazgrane na LG - P500
     
Wczytywanie...

Poleć forum