1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Blad podczas nagrywnia: miscompate at LBA:3656725,offset323

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez wisba, Kwiecień 15, 2008.

  1. wisba

    wisba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2007
    Posty:
    126
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Krk
    podczas nagrywania wystepuje mi blad:miscompate at LBA:3656725,offset323.I prosze o odpowiedzi z tematu
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. przeo_91

    przeo_91 Guest

    Odp: Blad podczas nagrywnia!!! Czy gra bedzie dzialac?? Czy wystapi gdzies blad?

    na wszystkich nagrywanych grach czy tylko na tej jednej?
     
  4. wisba

    wisba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2007
    Posty:
    126
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Krk
    Odp: Blad podczas nagrywnia!!! Czy gra bedzie dzialac?? Czy wystapi gdzies blad??

    jeszcze na fife street 3 ale chula bez zarzutu
     
  5. przeo_91

    przeo_91 Guest

    Odp: Blad podczas nagrywnia!!! Czy gra bedzie dzialac?? Czy wystapi gdzies blad?

    pewnie uszkodzony obraz :p ale to nic skoro działa o graj ale nie graj na necie w nią bo może jest coś nie tak i możesz dostać bana.
     
  6. wisba

    wisba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2007
    Posty:
    126
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Krk
    Odp: Blad podczas nagrywnia!!! Czy gra bedzie dzialac?? Czy wystapi gdzies blad??

    aha dzieki za rade
     
  7. grzech1991

    grzech1991 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2007
    Posty:
    413
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Odp: Blad podczas nagrywnia!!! Czy gra bedzie dzialac?? Czy wystapi gdzies blad?

    bany nie zalezą od tego czy jesteś na live czy nie...
     
Wczytywanie...

Poleć forum