1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błąd podczas wypalania gry

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez burzaa, Październik 24, 2010.

  1. burzaa

    burzaa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Chciałem wypalić grę przed chwilą, ale zaraz po kliknięciu aby nagrywał wyskoczył mi taki błąd:

    HTML:
    http://wgrajfoto.pl/pokaz/img1010/imgburn18a7.jpg
    Proszę o pomoc
    Ps. Nagrywałem w ImgBurn
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tomaszek007

    tomaszek007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    standardowy blad nagrywarki-nie na kazdej nagrasz plytke
     
  4. Onicniepytaj

    Onicniepytaj Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2010
    Posty:
    5431
    Polubienia:
    1697
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Śląsk!
    Jak długo masz nagrywarkę ? Może jest za stara..
    Ja miałem/mam działającego NEC'a(prawie 6latek) płyty DVD +R nagrywa mi bez problemu najmniejszego, płyty DVD +R DL było losowo jedną nagrał, następną zepsuł. Kupiłem nagrywarkę LG i od tej pory nagrałem na niej ze 15 DVD +R DL i ani jedna mi nie padła.
     
  5. radi81130

    radi81130 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie napisałes na czym chciałes wypalic, powodem moze byc tani nosnik wtedy jak w logu naped niemoze okreslic mocy jaka uzyc do wypalenia danych, problem moze rozwiazac wejscie w panel sterowania-narzedzia administracyjne-usługi szukaj IMAPI CDburning com service, w zakładce startup type zmien na disabled, potem zatwierdz i restart systemu. A moze poprostu palnik jest juz stary. pozdrawiam
     
  6. bil

    bil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2008
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Knurów
    a co powiecie na temat tej nagrywarki asus drw-22b2s mieliście z takom do czynienia poradzi sobie z dvd +r dl a co do plyt to tylko na verbatim nagrywam
     
  7. burzaa

    burzaa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Rok temu nagrywałem bez problemu, ale teraz nie wszystkie płyty mi chce odczytać.. A napęd to: LITE-ON DVDRW SHM-165P6s
     
  8. darmon

    darmon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    628
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    W imageburn ustawienia LO layerbreak - W settings - Write - options zmienić opcje - user specified na wartość: 1913760

    Kod:
    [URL="http://img109.imageshack.us/img109/1002/32807470.jpg"]http://img109.imageshack.us/img109/1002/32807470.jpg[/URL]
    Przed nagrywaniem wybrać nagrywarkę w Change Book Type - Drive (For DVD+R DL Media)

    News Settings klikamy na typ DVD-ROM i klikamy Change - successfull OK. Wypalamy idelanie taką gre.

    Kod:
    [URL="http://img840.imageshack.us/img840/1644/changebooktype.jpg"]http://img135.imageshack.us/img135/1644/changebooktype.jpg[/URL]
     
  9. burzaa

    burzaa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    wiem, wiem, tak miałem wszystko ustawione, i właśnie nie mogę wypalić
     
Wczytywanie...

Poleć forum