1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

błąd podczas wypalania płyty - liteon ihas

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez pawcio0404, Luty 12, 2013.

  1. pawcio0404

    pawcio0404 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2013
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam
    mam do was pytanie mam nagrywarkę liteon ihas tą do LT 3.0
    wypalałem grę zgodnie z instrukcją na forum.

    instalacja przebiegła bez problemowo - ale po instalacji jest chyba weryfikacja albo sprawdzanie czy dobrze wypaliło (bo nie było już z jaką prędkością zapisuje) i tam na 99% wyskoczył błąd
    mogłem kontynuować bądź ponowić próbę - ani jedno ani drugie nie pomogło. dałem anuluj.

    płytę wyciągnąłem i odpaliłem na xboxie i póki co działa. czy zawsze się taki jaki błąd pojawia ? (nie pamiętam nr błędu) bo nie wiem czy gra w pewnym momencie przestanie działać czy tak poprostu ma być :)

    wypalałem na płycie omega

    z góry dzięki za pomoc !
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    nie moze plyta byla kiepska jedynie nie zainstalujesz na dysku jak dobrze mysle skoro przy weryfikacji wywaliło bład
     
  4. pawcio0404

    pawcio0404 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2013
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    bo po wypalaniu jest weryfikacja zapisu - zgadza się ? no i wtedy pod sam samiuśki koniec przy 99% wyskoczył błąd (zapomniałem zrobić prt sc)
    na dysk i tak nie zgrywam bo nie mam :)
    więc gra na 100% jest dobrze wypalona i będzie działać? (bo odpaliła i już gram 30min i nic się nie dzieje)
    tzn że dobrze wypaliłem płytę i to już nie jestem winny tylko -słaba płyta (omega w końcu :) )

    (chcę się upewnić czy na pewno umiem nagrywać gry :p robiłem łopatologicznie według instrukcji z forum
     
  5. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    tak pewnie wina omegi kup platyne i sprobuj weryfikacja jesli sie zrabala to pewnie wina plyt tez tak mialem czasem ze na 49% lub pod koniec bledami sadzilo , sprawdz jeszcze ustawienia pod omegi gdzies na forum sa oraz ID tych plyt predkosc obakaj eeprom opc itp moze cos nie pozaznaczales bo jesli ihas z burner maxem to powinna hulać
     
  6. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Ja nagrywam na omegach i weryfikację mam zawsze 100 procent. Być może będziesz musiał coś jeszcz troszkę pokombinować. Z drugiej strony nie da się ukryć że omegi odbiegają jakością od takich verbatimow,
     
  7. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    no to podaj koledze ustawienia plik pod omegi i bedzie po klopocie eeprom i niech sprawdzi
     
  8. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
  9. pawcio0404

    pawcio0404 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2013
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzieki wielkie za pomoc widzę że jest gotowy

    #FV pod płyty OMEGA
    MEDIA ID: RICOHJPN-D01-67

    LINK:
    Zippyshare.com - iHAS-124B-AL0S-MKM001MKM003-final_speedpatched.bin


    ale co mam dokładnie zrobić bo wypalam płyty dokładnie jak w tutorial-u:
    sprawdzam abx
    potem burner max v0.15
    i img burn

    i nie wiem gdzie użyć tego gotowego firmware pod omega :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum