1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błąd podzczas aktualizacji Pomocy!

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Tomek Warowny, Grudzień 17, 2011.

  1. Tomek Warowny

    Tomek Warowny Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    wczoraj kupilem konsolke xbox 360 FAT jest to moja 1 konsola
    Pobralem aktualizacje i chcialem ja zainstalowac dochodzi do 1/4 i wyswietla sie
    bład xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-0001 niewiem jak ominac przerwac aktualizacie
    chce znow cieszyc sie konsola.Uruchamia sie i znow aktualizuje i bład i tak w kołko
    niewiem czy jest przerobiona
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    byla trzeba rozbierac.zoaczyc na naped.czy jest oryg jesli nie to zakupic taki. ewentualnie zmienic fw napedeu i.zrobic update

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  4. Tomek Warowny

    Tomek Warowny Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Napęd to samsung s28a
    niewiem czy byl przerabiany sciagnolem orginalny fw ale nie posiadam klucza napedu
    jak by ktos mogł wytłumaczyc z kad go wziąść
     
  5. sid2007

    sid2007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    1685
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Radom
    Z pendrive odpaliłeś?
     
  6. Tomek Warowny

    Tomek Warowny Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak z płyty tez probowalem ale to samo
     
  7. Tomek Warowny

    Tomek Warowny Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odkyłem ze konsola ma zmieniony naped z benqu na samsunga nie posiadam benqu jak wyjść z aktualizacji.Jest wogóle taka możliwość?
     
  8. Serwis24lw

    Serwis24lw Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2010
    Posty:
    150
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ten samsung byl spoofowany jako liteon ? Jak tak spróbuj poprostu wgrac LT2.0 sammy, bez spoofu.
     
  9. Tomek Warowny

    Tomek Warowny Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    byl spoof z benq'u vad6038-xxxx costam
    jak to obejsć jakis poradnik czy cus?
    dołanczam filmik gość ma podobny problem tylko inny błąd:

    Jak wgrać lt2.0 bez spoof'a??? nie laduje sie klucza czy jak??? Prosze o poradnik
     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Grudzień 24, 2014
  10. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    nie przejdzie ci aktualizacji

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Grudzień 24, 2014
  11. Tomek Warowny

    Tomek Warowny Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dlaczego tak mówisz uzasadnij chce ja zrobic idą swięta
     
  12. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    dlatego ze masz spoofa wsadz naped jaki byf fabryczznie
     
  13. Tomek Warowny

    Tomek Warowny Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak jak pisalem wyżej nie posiadam orginalnego napedu benqu i szukam sposobu na obejscie spoofa
     
  14. Serwis24lw

    Serwis24lw Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2010
    Posty:
    150
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    zrob tak jak pisalem
     
  15. Tomek Warowny

    Tomek Warowny Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no tak ale potrzebuje przewodnika jak wgrac bez spoof'a bo nie bardzo rozumiem jak mam to zrobić. Pomóż mi.
     
  16. Tomek Warowny

    Tomek Warowny Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Probowalem juz wszystkiego chyba nie pozostaje mi nic innego jak kupic napęd. Tylko czy oby to zadziala?
    a moze ktos z was ma napęd BENQ VAD6038-64930C załączam screen:[​IMG]
     
  17. mikikrol

    mikikrol Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam taki problem z Xbox'em oczywiscie z przerobionym.Gdy zassałem grę na kinecta ta gra to Kinect Sport Season two i gdy ją odpaliłem pokazał mi sie komuni- kat że trzeba zaktualizować oprogramowanie xbox'a .Wybrałem opcje tak i po chwili mi sie zaktualizowało i konsola sie wyłączyła i włączyła.Potem wyskoczył błąd:
    Nie można odczytać aktualizacji z płyty.Aby kontynuowac aktualizację,ponownie włóż płytę. Jesli problem będzie sie powtarzać,odwiedź stronę:
    Welcome to Xbox Support - Xbox.com
    Kod statusu: 3080-351F-B800-0F00-C000-0013
    Proszę o pomoc!!!
     
  18. guciu1430

    guciu1430 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2007
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    polska
    1. no i chyba niepotrzebnie aktualizowałeś z sieci konsole lepiej było w grać offine z pamieci usb,dzisiaj aktualizuje sie gry przy wgranym LT+3.0 ,niepodłącza sie konsoli do sieci jak sie niema lt+3.0.
      pozostaje ci wgrać orginalny firmware do napędu i próbować na orginalnej grze aktualizacji.
    2. masz pzrerobiona konsole i gre która mogła mieć zmieniony wave żeby działała na twojej przeróbce.
    3. i to sie pzryczyniło do tego że walneło ci bład
    4. pozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum