1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

błąd przy 45% instalowania gier na dysk twardy

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mstb, Listopad 23, 2011.

  1. mstb

    mstb Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam.

    mam taki problem, nagralem dzis raymana i nfs run. przy nagrywaniu nie mialem zadnych problemow ani błędów ale gdy chce zainstalowac gre na dysk twardy to w obu przypadkach wyskakuje blad o brudnej płytce przy 45%. Inne gry xgd3 bez problemu do tej pory instalowałem na dysku az do dzis.

    bez instalacji obie gry mi sie zwieszaja po kilku minutach grania.

    Czy to wina płyt?? nagrałem je na emtecach takich samych jak wszystkie poprzednie gry. Macie jakieś pomysły?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    wina płyt i żle wypalone
     
  4. mstb

    mstb Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no tylko mw3, gow3, batman i tak dalej nagrywalem dokladnie na tych samych plytach i w ten sam sposob i nic takiego sie nie dzieje
     
  5. Krzysiekx27

    Krzysiekx27 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2010
    Posty:
    157
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ja nagrywalem ostatnio na przerobionym napedzie ihas124B i w przypadku TDK - błąd wywalał przy weryfikacji płyty, a w przypadku Platinum przy instalacji na hdd konsoli. Kupiłem wreszcie Verbatimy ustawiłem wypalanie na 2,4 i weryfikacja włączona i wszystko ok śmiga zainstalowało sie i w ogóle. Istotne jest to żebyś miał właczoną weryfikację bo ja wypaliłem bez problemu AC revelations i Forze dvd1 ale przy wypalaniu dvd2 do forzy chciclame zaoszczedzic na czasie i wylaczylem weryfikacje. Efekt? istalacja na hdd z błędem 45%. Tak więc w skócie tylko verbatimy i obowiazkowa weryfikacja.
     
  6. mstb

    mstb Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok, dzięki.

    przerzucam sie w takim razie na verbatimy
     
  7. sirtox

    sirtox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Czarna B.
    potwierdzam tylko verbatim.mam nagrywarka ihas124 b z przerobionym napędem i teraz wypalam tylko na verbatim bo inne tanie płyty się nie nagrywały albo nie instalowały na xboxie.
     
  8. Falandir

    Falandir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    202
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraśnik
    co z tego że cały czas wypalałeś na tych samych i Ci działały . mogła się trafić po prostu jakaś lipna, nie raz tak nawet z verbatimami miałem .
     
Wczytywanie...

Poleć forum