1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

błąd przy 49 procent

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Gothic4, Maj 17, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Gothic4

    Gothic4 Banned

    Dołączył:
    Marzec 29, 2012
    Posty:
    37
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam. Mam problem. Gry nagrywam zwykłą nagrywarką , poustawiałem wszystko jak w poradniku na lt 3.0 i przy pierwszej nagrywanej grze wyskoczył błąd przy 49%. Płyty są firmy Platinum. Maił ktos podobny problem? Boję się spróbować nagrać następną ponieważ mam mało płyt. Prosze o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. D4Ru73K

    D4Ru73K Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2009
    Posty:
    803
    Polubienia:
    99
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Błąd 49% przy instalacji? Zazwyczaj jest to wina płyty. Czasami w case czy niby w tej samej partii płyt 1 czy 2 sztuki są badziewne. Po drugie nie oszczędzaj na płytach i nie kupuj badziewnych Platinium bo i tak będziesz pieniądze w plecy. Nagrywaj na Verbatimach. Po trzecie nagrywaj CloneCD.
     
    1 osoba to lubi.
  4. Gothic4

    Gothic4 Banned

    Dołączył:
    Marzec 29, 2012
    Posty:
    37
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dzięki za odpowiedź a trzeba coś ustawiać w tym clonecd?
     
  5. D4Ru73K

    D4Ru73K Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2009
    Posty:
    803
    Polubienia:
    99
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Nic, poza jedną jedyną rzeczą - na samym końcu przed rozpoczęciem wypalania wyskakuje okienko z wyborem zamknięcia sesji, wybierasz koniec medium :p
     
    1 osoba to lubi.
  6. Gothic4

    Gothic4 Banned

    Dołączył:
    Marzec 29, 2012
    Posty:
    37
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dzięki zaraz spróbuje
     
  7. D4Ru73K

    D4Ru73K Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2009
    Posty:
    803
    Polubienia:
    99
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Tak, CloneCD, a do nagrywania służy druga ikona od lewej czyli płyta + ołówek :D
     
  8. Gothic4

    Gothic4 Banned

    Dołączył:
    Marzec 29, 2012
    Posty:
    37
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Udało mi się nagrać. Wielkie dzięki :d
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum