1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błąd przy aktualizacji Dashboardu!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez boniunio, Kwiecień 19, 2012.

  1. boniunio

    boniunio Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2012
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Witam. Kupiłem sobie na allegro xboxa i chciałem wgrać aktualizacje najnowszą bo mam 2.0.8955 i ściągnąłem sobie z oficjalnej strony aktualizacje najpierw na pendrive a potem na cd i za każdym razem aktualizacja dochodzi prawie do końca po czym po 5 minutach wyskakuje "Aktualizacja nie powiodła się... Aby uzyskać więcej pomocy wejdz na strone xbox.com/suport". W czym tkwi problem że nie mogę zktualizować?
    Z góry dzięki za pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  4. boniunio

    boniunio Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2012
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bydgoszcz
    no właśnie żaden błąd nie wyskakuje
     
  5. adamk4

    adamk4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    136
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stalowa Wola
    przez neta pobierz.
     
  6. boniunio

    boniunio Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2012
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bydgoszcz
    ale ona jest przerobioną to nic się nie stanie?
     
  7. adamk4

    adamk4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    136
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stalowa Wola
    Nie powinno jak masz LT.
     
  8. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Stracisz przeróbkę, ale jak wgrasz z pendrivea to też stracisz, bo masz stary dash
     
  9. boniunio

    boniunio Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2012
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Bo też głównie chodzi o to że do konsoli facet dał mi kopie gry Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2 i ona chodzi normalnie a kupiłem sobie orginalnego Tekkena 6 to zamiast wyskakiwać "zagraj w gre" to wyskakuje "odtwórz dvd" i tak za każdym razem i przeczytałem gdzieś że może to być wina starego oprogramowania dlatego chce zaktualizować
     
  10. adamk4

    adamk4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    136
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stalowa Wola
    zaktualizujesz to przerobisz od nowa i po problemie.
     
  11. boniunio

    boniunio Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2012
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bydgoszcz
    ale jak podłącze do neta to napewno mi nie zbanuje konsoli? wiecie jestem świeży w tych tematach:smug:
     
  12. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  13. Abaddone`

    Abaddone` Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    500
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Krk
    malo prawdopodobieństwo, ze dostaniesz bana, predzej licz sie z tym, ze jak wgrasz nowy dash i odrazu smigaj przerobic konsole jeszcze raz jesli chce grac w gierki ;)
     
  14. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Spróbuj wgrać Dash'a 9199 --> 12611 --> 13599 --> 13604.
     
  15. boniunio

    boniunio Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2012
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bydgoszcz
    No i podłączyłem do neta jak pisaliście i co ... konsola zablokowana!!! Jest jakoś możliwość zdjęcia tego bana? czytałem gdzieś na forum że ten najnowszy dash likwiduje bana to prawda?
     
  16. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    Pewnie miales juz bana.

    Wysłane z mojej XPERII Neo V za pomocą Tapatalk.
     
  17. boniunio

    boniunio Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2012
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bydgoszcz
    ale czy to prawda że jak wgram jakoś tego nowego dash to zdejmie bana z konsoli?
     
  18. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  19. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Bana nie da się cofnąć, w żaden sposób.
    Zrobiłeś to?

     
Wczytywanie...

Poleć forum